Η εκδήλωση

Αν θέλεις να «λερώσεις» τα χέρια σου με τεχνικά θέματα και να μάθεις νέα πράγματα, τότε το εργαστήριο WordPress είναι ιδανικό για σένα!

Το INNOVATHENS διοργανώνει για πρώτη φορά εντατικά Summer Labs ενηλίκων προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να αναπτύξεις νέες δεξιότητες και να έρθεις σε επαφή με σύγχρονα εργαλεία. Γνώρισε το WordPress και μάθε να κατασκευάζεις μια ιστοσελίδα, από τις 21 ως τις 23 Ιουλίου, με εισηγητή τον Τάκη Μπουγιούρη.

Το WordPress είναι μία από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων παγκοσμίως με εκατομμύρια ιστότοπους να βασίζονται σ’ αυτό. Είναι ιδιαίτερα φιλικό τόσο στο χρήστη όσο και στον developer για να αναπτύξει πάνω του ιστοσελίδες και υπηρεσίες. Αποτελεί ιδανικό εργαλείο για να ξεκινήσει κανείς τα πρώτα του βήματα στο web design αλλά και εξαιρετική επιλογή για πιο σύνθετες λύσεις και συστήματα.

Στο καλοκαιρινό εργαστήριο WordPress, θα μάθουμε βασικές αρχές σχεδιασμού και κατασκευής ιστοσελίδων, καθώς και ό,τι είναι απαραίτητο για να ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε δημιουργικά πάνω στο WordPress. Θα ξεκινήσουμε με μια σύντομη εισαγωγή στις δυνατότητες της πλατφόρμας, στα συστατικά της στοιχεία και το οικοσύστημα γύρω απ’ αυτήν ενώ θα συνεχίσουμε με μια αναφορά στις βασικές τεχνολογίες που είναι απαραίτητες στην κατασκευή ιστοσελίδων. Στο τέλος του εργαστηρίου, θα γνωρίζουμε πώς εγκαθιστούμε το WordPress, πώς το παραμετροποιούμε έτσι ώστε να το φέρουμε στα μέτρα μας και θα μπορούμε να δημιουργήσουμε την πρώτη μας εταιρική ή προσωπική ιστοσελίδα.

Σε ποιους απευθύνεται:

Παραγωγούς περιεχομένου, bloggers, δημοσιογράφους που χρειάζονται τεχνική εμβάθυνση, υψηλόβαθμα και μη στελέχη που έχουν ανάγκη από βασική κατανόηση των τεχνολογιών του διαδικτύου, ανέργους που αναζητούν τον εμπλουτισμό των δεξιοτήτων τους, φοιτητές και απόφοιτους πληροφορικής και επιστήμης υπολογιστών και δικτύων, μηχανικούς λογισμικού και προγραμματιστές που αναζητούν εμπειρία σε ένα μοντέρνο CMS, επαγγελματίες IT και δικτύων ή διαχειριστές ιστοσελίδων (webmasters) που θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους.

Αναλυτικό πρόγραμμα:

Πέμπτη 21 Ιουλίου: WordPress, οι δυνατότητές του και το οικοσύστημα γύρω απ’ αυτό
Παρασκευή 22 Ιουλίου: Οι τεχνολογίες σχεδιασμού κατασκευής ιστοσελίδων (PHP, HTML, CSS, Linux, Apache, MySQL) και η εγκατάσταση του WordPress στον υπολογιστή μας
Σάββατο 23 Ιουλίου: Παραμετροποιώντας και επεκτείνοντας τη βασική WordPress εγκατάσταση (πρακτική εξάσκηση)

Ημερομηνίες: 21-23 Ιουλίου 2016

Ώρες: 16.00-19.00
Κόστος: 40 € (early bird), 50 € (booking)
*Το early bird ισχύει μέχρι τις 4 Ιουλίου+12 & 13 Ιουλίου 2016

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους φορητό υπολογιστή.

Διαδικασία Συμμετοχής

Για την επιτυχή εγγραφή σας είναι απαραίτητη η αποστολή αρχείου που να βεβαιώνει την κατάθεση του κόστους συμμετοχής.

Η πληρωμή του κόστους συμμετοχής γίνεται με κατάθεση του ποσού των 40€ (early bird) ή 50€ (booking) σε έναν από τους δύο λογαριασμούς παρακάτω:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR44 0110 1040 0000 1044 4078 223 
ALPHA BANK: GR90 0140 1020 1020 0232 0004 040
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:
ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ – ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗΣ O.Ε.

Στο πεδίο «Αιτιολογία» του αποδεικτικού κατάθεσης να δηλώσετε «Συμμετοχή στο WordPress».

Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας ή της Alpha Bank, μέσω ΑΤΜ, ή μέσω web banking από το δικό σας λογαριασμό. Τυχόν διατραπεζικές χρεώσεις θα βαρύνουν εσάς .

Χορηγοί Επικοινωνίας:

Print

Το πρόγραμμα

  • 21 Ιουλίου 2016
    16:00 - 19:00
  • 22 Ιουλίου 2016
    16:00 - 19:00
  • 23 Ιουλίου 2016
    16:00 - 19:00

Οι ομιλητές

Δήλωσε συμμετοχή

Δήλωσε Συμμετοχή