Η εκδήλωση

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στις 19.00, η SciFY και ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS συνεχίζουν με την 4η SciFY Academy με θέμα την “Ανάλυση Συναισθήματος …για υποψιασμένους”.

Ο Κωνσταντίνος Χανδρινός, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας i-sieve Τechnologies, και πρώην Ερευνητής στο ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”, θα παρουσιάσει τις βασικές τεχνολογίες του sentiment analysis και τον τρόπο λειτουργείας τους.
Η παρουσίαση θα έχει πρακτικό προσανατολισμό δίνοντας βάση στο τί μπορούμε να πετύχουμε με τη χρήση τεχνολογιών Sentiment Analysis, ενώ θα υπάρχουν και παραδείγματα συγκεκριμένων εφαρμογών. Φυσικά μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση (Q&Α) προκειμένου να λυθούν απορίες και θα συζητηθούν συγκεκριμένα παραδείγματα.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε σπουδαστές σχολών πληροφορικής και νέων τεχνολογιών, σε άτομα που ασχολούνται με την διαφήμιση, την ψυχολογία καταναλωτών και γενικότερα το Marketing, και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν αν τελικά ο υπολογιστής μπορεί να καταλάβει τα συναισθήματα μας.

Όπως κάθε φορά, θα προηγηθεί δεκάλεπτη mini-παρουσίαση όπου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού Ερευνητικής Δημοσιογραφίας (Data Journalism) από την Ελίνα Μακρή και θα βραβευθεί ο νικητής του διαγωνισμού.

Πρόγραμμα εκδήλωσης εδώ

Είσοδος ελεύθερη. – Δήλωση συμμετοχής: εδώ

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Δέσποινα Χαλβατζή, M: dchalvatzi@scify.org, T: 211 400 4192

Περισσότερες πληροφορίες για τη SciFY: www.scify.org

Σχετικά με τη SciFY Academy

Η μη-κερδοσκοπική SciFY και το INNOVATHENS ξεκινάνε τη SciFY Academy, μία σειρά παρουσιάσεων για την ελεύθερη διάχυση της γνώσης. Οι εισηγητές προέρχονται από πολλούς διαφορετικούς χώρους και τα θέματά της καλύπτουν πολλά πεδία. Οι εκδηλώσεις θα γίνονται μια φορά κάθε μήνα, θα αφορούν σύγχρονα θέματα, συχνά θα αναφέρονται σε καινοτομικές προσεγγίσεις και σε προηγμένες τεχνολογίες και πάντα θα είναι προσανατολισμένες στην πρακτική εφαρμογή.

Πριν την εκδήλωση θα μπορείτε να θέτετε τα ερωτήματά σας στον ομιλητή μέσω του twitter της @SciFy_org και με το hashtag #SciFYAcademy. Kατά την διάρκεια της ανοιχτής συζήτησης που θα ακολουθήσει, θα λάβετε απαντήσεις μέσω live tweeting.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε managers, νέους επιχειρηματίες, startuppers, σπουδαστές οικονομικών σχολών και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν τρόπους εξέλιξης σε περιόδους κρίσης.

 

Το πρόγραμμα

  • 10 Ιουνίου 2015
    19:00 - 21:00

Δήλωσε συμμετοχή

Δήλωσε Συμμετοχή