Η εκδήλωση

Στην 6η SciFY Academy, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 στις 19:00, η SciFY και η CVexperts μαζί με το INNOVATHENS – Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, παρουσιάζουν «LinkedIn: Προσωπικό Προφίλ & Εταιρική Σελίδα«. Η SciFY Academy είναι μία ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο σειρά παρουσιάσεων, από τη μη-κερδοσκοπική SciFY, για την ελεύθερη διάχυση της γνώσης.

Αυτό το μήνα μαθαίνουμε πως να δημιουργούμε ένα πετυχημένο και στοχευμένο LinkedIn profile για την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή του στην επαγγελματική μας εξέλιξη. Την παρουσίαση θα κάνει η Μαρία Παφιώλη, ιδρύτρια και επικεφαλής της εταιρείας Συγγραφής Βιογραφικού & Συμβουλευτικής Καριέρας CVexperts, που θα μας μεταδώσει γνώσεις από την πολυετή εμπειρία της σε θεματικές όπως: LinkedIn Προφίλ, Συγγραφή Βιογραφικού, Personal Branding, Εργασία στο Εξωτερικό, Κοινωνικά Δίκτυα, Διαχείριση Καριέρας και όλες τις συμβουλές για τη σωστή κατάρτιση και λειτουργία του κυριότερου επαγγελματικού εργαλείου για παγκόσμια επαγγελματική δικτύωση.

Η παρουσίαση θα έχει θεωρητικό αλλά και πρακτικό χαρακτήρα όπου μέσα από μια σύγχρονη προσέγγιση θα συζητηθούν θέματα όπως:
– Πως θα έχουμε μία πετυχημένη παρουσία στο LinkedIn
– Η αλληλεπίδραση με το δίκτυό μας στο LinkedIn
– Τρόπους αναζήτησης εργασίας μέσω του LinkedIn.
Όπως πάντα η παρουσίαση θα περιλαμβάνει πρακτική εφαρμογή μέσω προβολής παραδειγμάτων με έμφαση σε καλές πρακτικές (best practices). Θα ακολουθήσεις ανοιχτή συζήτηση και ερωτήσεις κοινού (Q&A).

Η εκδήλωση απευθύνεται σε σπουδαστές, πρωτοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, εργαζομένους και μη, υπεύθυνους και στελέχη νεοφυών επιχειρήσεων, ΜΚΟ και σε επαγγελματίες και σπουδαστές της επικοινωνίας και του Marketing. Φυσικά είναι ανοιχτή σε όλους όσους ενδιαφέρονται να εφαρμόσουν σωστά ένα τόσο δυναμικό και ισχυρό εργαλείο επαγγελματικής δικτύωσης.

Όπως κάθε φορά, θα προηγηθεί μία δεκάλεπτη mini-παρουσίαση για μια ενδιαφέρουσα προσπάθεια με θέμα: Shhhh…. it’s a secret.

Είσοδος ελεύθερη
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Πρόγραμμα εκδήλωσης: http://go.scify.gr/sfacIN06Progr

Περισσότερες πληροφορίες: Δέσποινα Χαλβατζή, M: dchalvatzi@scify.org, T:
Περισσότερες πληροφορίες για τη SciFY: www.scify.org
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση: http://go.scify.gr/sfacIN06Info

Το πρόγραμμα

  • 18 Νοεμβρίου 2015
    19:00 - 21:00

Δήλωσε συμμετοχή

Δήλωσε Συμμετοχή