Η εκδήλωση

Την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016, και ώρα 17:30, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο από τα τρία σεμινάρια της σειράς «StartUpBasics: Από την Αρχική Ιδέα στην Aνταγωνιστική Επιχείρηση«, που διοργανώνει το ΚΕΜΕΛ σε συνεργασία με τον Κόμβο Καινοτομίας & Eπιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS, με τίτλο «Τα βασικά της επιχειρηματικότητας«.

Ένας νέος επιχειρηματίας πρέπει να μπορεί να απαντήσει σε πάμπολλα ερωτήματα που  αναφύονται σε καθημερινή βάση. Στην παρουσίαση θα επισημανθούν όσα πρέπει να γνωρίζει κάποιος που δεν έχει καταπιαστεί με επιχειρηματικές δραστηριότητες και δεν γνωρίζει από που ν” αρχίσει. Έμπειρα στελέχη του ΚΕΜΕΛ μετά από την παρουσίαση θα απαντήσουν και στις ερωτήσεις των ενδιαφερομένων.

Συνιστάται σε όλους τους ενδιαφερομένους να παρακολουθήσουν ολόκληρη την σειρά των 3 σεμιναρίων, δεδομένου ότι αποτελούν ενιαίο σύνολο. Η σειρά των παρουσιάσεων θα επαναλαμβάνεται ανά δίμηνο σε ημερομηνίες που θα ανακοινώνονται εγκαίρως. Όσοι από τους συμμετέχοντες επιθυμούν θα λάβουν πιστοποιητικό με βεβαίωση συμμετοχής.

Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το πρόγραμμα

  • 16 Μαρτίου 2016
    17:30 - 20:00

Δήλωσε συμμετοχή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για αυτή την εκδήλωση ολοκληρώθηκαν.