ulku kulac

Ulku Kulac

Η κα Ulku Kulac είναι Ηλεκτρονικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό τίτλο. Είναι ιδρυτικό μέλος του Ινστιτούτου Lean της Τουρκίας και μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου και είναι από τις πιο καταξιωμένες και έμπειρες συμβούλους και εκπαιδευτές Lean, όχι μόνο στην Τουρκία αλλά και διεθνώς. Έχει αναπτύσσει εξειδικευμένα προγράμματα αναδιάρθρωσης Lean ανά βιομηχανικό τομέα και έχει καταρτίζει τα προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης των συμβούλων του Ινστιτούτου.
Η εμπειρία της με τη μεθοδολογία Lean ξεκίνησε με τη δική της εκπαίδευση και επισκέψεις σε Αμερική και Αγγλία, τη συνεχή της επαγγελματική ανάπτυξη (σε συνεργασία με την Toyota Ιαπωνίας και άλλους οργανισμούς με αντικείμενο τη βελτίωση τεχνολογιών παραγωγής) και την ενεργή συμμετοχή της σε έργα Lean, τόσο κατά τη διάρκεια της καριέρας της ως ανώτατο διοικητικό στέλεχος, όσο και ως σύμβουλος Lean.
Διετέλεσε:

  • Μηχανικός Ποιότητας (Meta Elektronik A.S / 1982), με αντικείμενο τον καθορισμό προτύπων ποιότητας, μεθόδων ελέγχου και προγραμμάτων εκπαίδευσης για τους τεχνικούς και τους εργάτες
  • Διευθύντρια Επιχειρησιακού Σχεδιασμού (Teletas A.S / 1983 -1989 τώρα Alcatel), με αντικείμενο τη βελτίωση της Ποιότητας για την Ικανοποίηση των Πελατών και την αποδοτική χρήση της τεχνολογίας
  • Ειδικός Σύμβουλος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Σπενδύσεων (Beko Elektronik A.S / 1989-1998), με αντικείμενο τη σχεδίαση νέων διαδικασιών παραγωγής, συμπεριλαμβάνοντας νέους κύκλους Παραγωγής, Διαχείρισης Ολικής Ποιότητας, Παραγωγής Lean, Προγραμματισμό πόρων και μηχανισμών ελέγχου παραγωγικότητας
  • Διευθύντρια Ανάπτυξης (MBS Bilişim Ltd. / 1998-2000), με αντικείμενο τη διαχείριση ομάδων ανάπτυξης και διανομής λογισμικού. Διαχειρίστηκε ένα από τα μεγαλύτερα έργα επιτυχώς (13 εκ. δολάρια) σχεδιάζοντας και εφαρμόζοντας νέες πολιτικές διαχείρισης Α.Δ., συμπεριλαμβανομένου και ενός νέου συστήματος εργασιακής απόδοσης- ανταμοιβής.

Ως σύμβουλος Lean, η Ulku Kulac μετά από τη πολυετή της επαγγελματική πορεία κατέχει μία ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία σε έργα ανάπτυξης νέων προϊόντων και διαδικασιών αποθήκης και διανομής κι έχει τεθεί επικεφαλής σε έργα Lean σε περισσότερες από 50 επιχειρήσεις και σε διαφορετικούς τομείς όπως: Αυτοκινητοβιομηχανία, Κλωστοϋφαντουργία, Βιομηχανία Τροφίμων, Μεταλλοβιομηχανία, Φαρμακοβιομηχανία και Υπηρεσίες.
Σήμερα, μεταξύ άλλων είναι επικεφαλής ενός μεγάλου έργου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Uludag University Academic Hospital.
Για την ημερίδα Lean Management θα παρουσιάσει τις προκλήσεις και τις τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν σε κάποια μεγάλα έργα αναδιάρθρωσης Lean στην Τουρκία, και θα συντονίσει ένα εργαστήριο δύο ωρών για είκοσι συμμετέχοντες με θέμα: “Τυποποίηση διαδικασιών”.

  • Εταιρεία:Lean Institute of Turkey
Πίσω

Sessions

  • Δε βρέθηκαν sessions