Ένα βιβλίο για τις Start-Ups από τις εκδόσεις ΚΡΙΤΙΚΗ

Μαθαίνω να επιπλέω
Πώς θα πετύχεις με μία start-up

Barry Nalebuff & Seth Goldman

 

mission-in-a-bottle-small-1

 

Με σύμμαχο και μέσο τους την αμεσότητα των κόμικς, οι συγγραφείς –συνιδρυτές της εταιρίας τσαγιού Honest Tea– διηγούνται διασκεδαστικά την ιστορία του πώς έστησαν μια επιχείρηση «διαφορετική», με στόχο όχι μόνο να προσφέρουν στους καταναλωτές ένα υγιεινό εναλλακτικό ρόφημα, αλλά να διαδώσουν ένα νέο μοντέλο επιχείρησης με σεβασμό στον καταναλωτή. Γεμάτο εμπειρίες ζωής και συμβουλές για τις προκλήσεις και τα εμπόδια στον δρόμο για μια νέα πετυχημένη επιχείρηση, το βιβλίο αποτελεί πολύτιμο οδηγό και παράδειγμα για το πόσο μακριά μπορούν να οδηγήσουν μια start-up η επιμονή και η δημιουργικότητα.

Ο Seth Goldman είναι συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Honest Tea. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου των εταιρειών Happy Baby και Beyond Meat, του οργανισμού Bethesda Green, του Αμερικανικού Συνδέσμου Αναψυκτικών (American Beverage Association – ABA) και της Επιτροπής Οικονομικής Ανάπτυξης του Μέριλαντ. Είναι απόφοιτος του Harvard και της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Yale.

O Barry Νalebuff είναι συνιδρυτής και τέως πρόεδρος της Honest Tea, καθώς και καθηγητής στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Yale. Είναι συγγραφέας αρκετών βιβλίων για τη θεωρία των παιγνίων και την καινοτομία, μεταξύ των οποίων τα Thinking Strategically, Co-opetition, Why Not? και The Art of Strategy. Είναι απόφοιτος του MIT και διδάκτορας του Oxford University.

 

 

«Συνδυασμός αρχών οικονομικής θεωρίας, μάνατζμεντ, πάθους και επιμονής για την επιτυχία. Διαβάζεται ευχάριστα, διαβάζεται γρήγορα και… ξαναδιαβάζεται πολλές πολλές φορές!»
Νικόλας Μίνογλου, Ancient Greek Sandals

«Μια ιστορία που μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για κάθε νέο άνθρωπο που προσπαθεί να υλοποιήσει τις επιχειρηματικές του ιδέες, συχνά σε έναν “ωκεανό” από δυσκολίες. Ένα βιβλίο που δείχνει τον δρόμο έξυπνα, ξεκάθαρα και ευχάριστα».
Νίκος Δρανδάκης, Founder της εφαρμογής Τaxibeat

«Δεν είχε πέσει ποτέ στα χέρια μου κάτι ανάλογο. Διήγηση μιας επιχειρηματικής ιστορίας με σκίτσα. Το βιβλίο μιλάει για τις δυνατότητες που έχουν οι νέοι άνθρωποι να βρουν τρόπους για να επιβιώσουν από το πουθενά, χρησιμοποιώντας το μυαλό τους. Η ελληνική μετάφραση συμπληρώνει ιδανικά τα σκίτσα. Αξίζει να το διαβάσετε».
Αλέξης Βαλούρδος, Εμπνευστής του Supergiftme.gr

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://kritiki.gr/campaigns/mathainw-na-epiplew/