Νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση: Ανοιχτό κάλεσμα για εκπαιδευτικούς

Αν είσαι εκπαιδευτικός και θέλεις να μάθεις πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις νέες τεχνολογίες για να εμπλουτίσεις τη μέθοδο διδασκαλίας σου έλα στα εργαστήρια του eCraft2Learn!

Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με το οικοσύστημα μάθησης eCraft2Learn, ανακαλύπτοντας σε βάθος τις τεχνικές & παιδαγωγικές πτυχές του.
Στη συνέχεια, θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις γνώσεις και δεξιότητες που απέκτησαν σε μικρές ομάδες μαθητών 13-17 χρονών.

Πρώτος γύρος: Σεπτέμβριος 2017
Δευτερος γύρος: Μάϊος 2018

Περισσότερες πληροφορίες & δήλωση συμμετοχής εδώ.

 

*Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και το INNOVATHENS μαζί με: Itä-Suomen yliopisto – University of Eastern Finland (UEF), Edumotiva, Mälardalens högskola, Zentrum für Soziale Innovation – ZSI, University of Oxford, University of Dundee, Università degli Studi di Padova, Evothings, Arduino, Ultimaker & SYNYO GmbH συμμετέχουν στο eCraft2Learn (Horizon2020).

Το πρόγραμμα έχει στόχο να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα μάθησης, μια πλατφόρμα που θα παρέχει τη δυνατότητα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς να εξοικειωθούν με τις επιστήμες, τις νέες τεχνολογίες, τη μηχανική, τα μαθηματικά και τις τέχνες (STEAM education) και να αναπτύξουν δεξιότητες μέσα από σύγχρονα εργαλεία, ψηφιακά και μη, προτείνοντας μια νέα μεθοδολογία στην εκπαίδευση (digital fabrication & maker movement).

Μάθε περισσότερα εδώ.
all-partners