Ξεκίνησε πιλοτικά τη λειτουργία του το smarthoteling, με την υποστήριξη του Κόμβου Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων «INNOVATHENS»!

To smarthoteling.com είναι μια υπηρεσία η οποία έχει στόχο να φέρει σε επαφή τους ξενοδόχους και τους ταξιδιώτες και μεταξύ τους να «τα βρουν» με αμοιβαία οφέλη και για τους δύο.

Η λειτουργία του smarthoteling είναι πολύ απλή. Ο ταξιδιώτης πραγματοποιεί ένα αίτημα κράτησης δωματίου και ενημερώνει πότε θέλει να πάει σε κάποιο προορισμό και πόσα λεφτά περίπου είναι διατεθειμένος να πληρώσει. Αυτή την πληροφορία τη λαμβάνουν αυτόματα όλα τα ξενοδοχεία. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και τις δυνατότητες τους κάνουν τη δική τους  προσφορά (η οποία μπορεί να μεταβάλλεται  συνέχεια) προς τον ταξιδιώτη με στόχο να τον προσελκύσουν και να επιτύχουν μεγαλύτερες πληρότητες.

Η ιδέα και υλοποίηση του smarthoteling υποστηρίζεται από το INNOVATHENS τον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Η χρήση όλων των υπηρεσιών του smarthoteling και για ταξιδιώτες και για ξενοδόχους είναι δωρεάν!