Πάρε μέρος στο Start Tel Aviv 2016!

Ο διαγωνισμός καινοτομίας “Start Tel Aviv 2016” για τις καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις, αποτελεί πρωτοβουλία του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ και πραγματοποιείται από Ισραηλινές Πρεσβείες σε επιλεγμένες χώρες σε διάφορα μέρη του κόσμου. Διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα, από την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα και τους ID-GC, με στόχο την προώθηση της επιχειρηματικότητας και την ανάδειξη της συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ στους τομείς των νεοφυών επιχειρήσεων και της καινοτομίας.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ελληνικά τεχνολογικά startups που βρίσκονται σε στάδιο αρχικής χρηματοδότησης και έχουν ήδη αναπτύξει ένα πρωτότυπο προϊόν. Η ομάδα που θα αναδειχθεί θα έχει την μοναδική ευκαιρία να κερδίσει ένα ταξίδι στο Ισραήλ για να συμμετάσχει στο DLD Tel Aviv Innovation Festival 2016, ένα συνέδριο παγκόσμιας εμβέλειας όπου συγκεντρώνονται εκατοντάδες εκπρόσωποι νεοφυών επιχειρήσεων, επενδυτικών κεφαλαίων (VCs), angel investors καθώς και στελέχη πολυεθνικών εταιριών στοχεύοντας στην δημιουργία δικτύων μέσα σε μια παγκόσμια κοινότητα υψηλής τεχνολογίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 24-29 Σεπτεμβρίου 2016 στο Τελ Αβίβ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν συμμετοχή μέχρι τις 20 Μαΐου 2016 στο «Start Tel Aviv 2016».

Οι νικητές θα επιλεγούν από τους φιναλίστ σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου 2016 (ο χώρος θα ανακοινωθεί άμεσα).

Χρήσιμα links αναφορικά με το “StartTelAviv 2016” :