Πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας «Innovate Greece» από την Aiesec

Έχετε μια επιχειρηματική ιδέα και χρειάζεστε νέα ταλέντα για να την αναπτύξετε;  Μπορούμε να σας προσφέρουμε τους κατάλληλους ανθρώπους με τις κατάλληλες δεξιότητες για να καλύψετε τις επιχειρηματικές σας ανάγκες.
Η Aiesec,ο μεγαλύτερος Παγκόσμιος Οργανισμός νέων,προωθεί τις διαπολιτισμικές ανταλλαγές ως την κινητήριο δύναμη για την εκπλήρωση των ανθρωπίνων δυνατοτήτων και την πραγμάτωση του world citizenship. Το πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας «Innovate Greece» απευθύνεται σε start up εταιρίες που θέλουν να συμμετέχουν σε ένα διεθνές forum φέρνοντας σε επαφή νέους και νέες, από όλο τον κόσμο ,με τον επιχειρηματικό χώρο της Αθήνας προωθώντας,παράλληλα, τα products και τις υπηρεσίες τους. Οι Exclusivi, Eye Wide, Stonesoup, Drope bnb αποτελούν λίγους μόνο από τους συνεργάτες μας.
Οι εταιρίες,με πρόσημο τις ανάγκες τους,καλύπτουν θέσεις στους τομείς Marketing, IT, Business Administration. Η συνδιαλλαγή με ιδέες και πρακτικές από διεθνή επιχειρηματικά περιβάλλοντα συνεπάγεται εξέλιξη και επιτυχία. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Aiesec Greece και επικοινωνήστε μαζί μας για το ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας.
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
 Κολινιάτη Ασημίνα asimina.koliniati@aiesec.net
Innovate Greece Program- Aiesec in Greece