Πρόσκληση Συμμετοχής

Πρόσκληση Συμμετοχής στην Έρευνα Επιχειρηματικών Προθέσεων και στα Βιωματικά Εργαστήρια Ανάπτυξης Επιχειρηματικής Ιδέας

Βοηθήστε μας να βρούμε τί οδηγεί τους αποφοίτους ΑΕΙ στην επιχειρηματικότητα ως επιλογή καριέρας και λάβετε μέρος στα βιωματικά εργαστήρια ανάπτυξης επιχειρηματικής ιδέας ως μέλος ή ως μέντορας!

Σας προσκαλούμε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που ταιριάζει στο προφίλ σας!
(μέγιστος χρόνος συμπλήρωσης: 10 λεπτά)

Εφόσον είστε απόφοιτος/η ΑΕΙ:

Α) έαν έχετε ήδη ξεκινήσει επιχειρηματική δραστηριότητα, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο

Β) εάν όχι, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο

Το ερωτηματολόγιο σχεδιάστηκε από το Εργαστήριο Στρατηγικής και Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και εντάσσεται στο έργο «Ενισχύοντας τις Επιχειρηματικές Προθέσεις των Νέων». Το έργο χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης – Εθνική Υπηρεσία και τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος της Ε.Ε «Νέα Γενιά σε Δράση».

Τόσο τα αποτελέσματα της έρευνας, όσο και την πρόσκληση για να συμμετάσχετε στα βιωματικά εργαστήρια ανάπτυξης επιχειρηματικής ιδέας που θα πραγματοποιηθούν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών την άνοιξη του 2015*, -εφόσον το επιθυμείτε-, θα σας αποσταλούν ηλεκτρονικά.

Περισσότερες πληροφορίες και επίκαιρη ενημέρωση για την εξέλιξη του έργου «Ενισχύοντας τις Επιχειρηματικές Προθέσεις των Νέων» μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο.

* Στα εργαστήρια μπορούν να λάβουν μέρος α) απόφοιτοι ΑΕΙ ως 30 ετών ως συμμετέχοντες και β) απόφοιτοι ΑΕΙ που έχουν ξεκινήσει επιχειρηματική δραστηριότητα ως μέντορες.ας ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή!
Εκ μέρους του Εργαστηρίου Στρατηγικής και Επιχειρηματικότητας του ΟΠΑ