Η εκδήλωση

Η FUTURE LEADERS και ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS παρουσιάζουν τα αποτελέσματα του 11ου Κύκλου του 11ήμερου βιωματικού προγράμματος ανάπτυξης ηγετικών δεξιοτήτων της Future Leaders που έλαβε χώρα μεταξύ 22 Απριλίου και 3 Μαΐου 2015.

Σε αυτό συμμετείχαν:

– 33 Μεταπτυχιακοί Φοιτητές

– 12 Business Coaches / Υψηλόβαθμα Στελέχη από τις Founding & Fellow Members της Future Leaders

– 3 ΜΚΟ: ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΜΥΡΤΙΛΛΟ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ., ΙΔΡΥΜΑ ΓΕΩΡΓ. & ΑΙΚ. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑ

– 4 Expert Leaders

– Εξειδικευμένοι Consultants

18:00     Προσέλευση

18:25     Καλωσόρισμα εκ μέρους της FUTURE LEADERS & Συνοπτική παρουσίαση του προγράμματος

18:30     Παρουσίαση Έργου για το ΜΠΟΡΟΥΜΕ: «Οδηγός ποιοτικού ελέγχου / σύστημα εσωτερικής βαθμολόγησης φορέων-αποδεκτών»

Ομάδα Έργου: FUTURE LEADERS με την καθοδήγηση Διευθυντικών Στελεχών από PWC/WIND/ΜΙΝΕΡΒΑ/ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

18:45     Παρουσίαση Έργου για το ΜΥΡΤΙΛΛΟ: «Επιβεβαίωση και τροποποίηση του Μοντέλου Λειτουργίας της Μyrtillo Κοιν.Σ.Επ για την υλοποίηση της Στρατηγικής της και σχεδιασμός της βέλτιστης Οργάνωσης που υλοποιεί το                                  Μοντέλο Λειτουργίας».

Ομάδα Έργου: FUTURE LEADERS με την καθοδήγηση Διευθυντικών Στελεχών από PWC/ΤΙΤΑΝ/WIND/IBERDROLA.

19:00     Διάλλειμα

19:30     Παρουσίαση Έργου για το ΙΔΡΥΜΑ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑ: «Επιβεβαίωση και τροποποίηση του Μοντέλου Λειτουργίας του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓ. & ΑΙΚ. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑ για την υλοποίηση της Στρατηγικής του και σχεδιασμός της                      βέλτιστης Οργάνωσης που υλοποιεί το Μοντέλο Λειτουργίας».

Ομάδα Έργου: FUTURE LEADERS με την καθοδήγηση Διευθυντικών Στελεχών από EXCELIXI/ΜΙΝΕΡΒΑ/ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ/ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

19:45     Κλείσιμο με Κεντρικό Ομιλητή (TBA)

20:10     Παρουσίαση του FUTURE LEADERS Alumni

Καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, είναι απαραίτητη η προεγγραφή.

Χωρίς προεγγραφή δεν είναι δυνατή η συμμετοχή στην εκδήλωση.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Λίγα λόγια για τη FUTURE LEADERS

Η FUTURE LEADERS, η πιο καινοτόμος πλατφόρμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, πρόσφατα βραβευμένη με τα 2014 HR Excellence Awards της ΕΕΔΕ, παρουσιάζει LIVE τα αποτελέσματα και προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο.
Διευθυντικά Στελέχη των επιχειρηματικών μελών μας, που συγκαταλέγονται στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, δημιουργούν ομάδες με μεταπτυχιακούς φοιτητές και τους κατευθύνουν να επιλύσουν σοβαρότατα προβλήματα οργανισμών κοινωνικής ωφέλειας/ΜΚΟ, που άπτονται του sustainability τους, με αποτέλεσμα να διευκολύνουν την απρόσκοπτη και συνεχή προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

H FUTURE LEADERS, είναι ένα ζωντανό κύτταρο της επιχειρηματικότητας και μέσα από τα υπάρχοντα και μελλοντικά της μέλη προωθεί την έννοια της ηγεσίας και αριστείας παρέχοντας το Tρίπτυχο της Γνώσης / Εμπειρίας / Κοινωνικής συνεισφοράς στα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας.

Το πρόγραμμα

  • 28 Μαΐου 2015
    18:00 - 21:00

Δήλωσε συμμετοχή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για αυτή την εκδήλωση ολοκληρώθηκαν.