Η εκδήλωση

Στις 1 και 2 Οκτωβρίου 2016 διοργανώνεται στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων INNOVATHENS, ο διήμερος διαγωνισμός καινοτομίας Crowdhackathon#Ιnsurance με θέμα την ανάπτυξη εφαρμογών (Minimum Viable Products – MVP) και την επιχειρησιακή καινοτομία στον τομέα της ασφάλισης. Το Crowdhackathon #Insurance 2016 διοργανώνεται από την Crowdpolicy, την Ethosmedia, η οποία εκδίδει το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World, το portal και την free press εφημερίδα ασφαλίζομαι, και τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων INNOVATHENS, στο πλαίσιο της δράσης ανοικτής καινοτομίας Crowdhackathon.

 

Στόχοι της διοργάνωσης Crowdhackathon #Ιnsurance αποτελούν:

Να αναπτυχθούν καινοτόμες και χρήσιμες εφαρμογές καθώς και επιχειρησιακά μοντέλα που παράγουν αξία για τους χρήστες και τις εταιρείες που θα τις αξιοποιήσουν.

Να αξιοποιηθούν οι γνώσεις, η εμπειρία προγραμματιστών,  νέων επιχειρήσεων, ομάδων και στελεχών για τη δημιουργία καινοτόμων εφαρμογών στον ευρύτερο ασφαλιστικό τομέα.

Να αναπτυχθούν εφαρμογές που έχουν στόχο την ανάπτυξη της καινοτόμου επιχειρηματικότητας μέσα από τον τομέα της ασφάλισης – ανάπτυξη επιχειρηματικότητας και start-ups.

Να δημιουργηθεί καινοτομία μέσα από τη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών – Insurance innovation.

Να δημιουργηθούν εφαρμογές γύρω από τον ευρύτερο ασφαλιστικό τομέα που προωθούν την κοινωνική καινοτομία και αλληλεγγύη – Social innovation – Social solidarity

 

ΒΡΑΒΕΙΑ:

Θα υπάρξουν τρία χρηματικά βραβεία για τις τρεις πρώτες ομάδες που θα συμμετέχουν και άλλα που θα ανακοινωθούν αργότερα μέχρι την έναρξη της δράσης!

  •  1ο χρηματικό βραβείο: Δύο χιλιάδες ευρώ (€ 2.000)
  •  2ο χρηματικό βραβείο: Χίλια πεντακόσια ευρώ (€ 1.500) και
  •  3ο χρηματικό βραβείο: Χίλια ευρώ (€ 1.000)

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων ανά ρόλο και ισχύει το μοντέλο first come – first served.

Περιμένουμε να έρθουν και να μοιραστούν μαζί μας το μοναδικό κλίμα των crowdhackathons προγραμματιστές, αναλυτές, designers, ειδικοί στην επικοινωνία και το marketing, μαθητές, φοιτητές και επαγγελματίες προκειμένου να αναπτύξουν εφαρμογές με θέμα την ασφάλιση και τον ευρύτερο ασφαλιστικό τομέα με παράλληλη αξιοποίηση των Ανοικτών Δημόσιων Δεδομένων! Αν δεν έχετε συμμετέχει ήδη σε προηγούμενα crowdhackathons, δείτε τις προηγούμενες δράσεις μας και αποφασίστε να συμμετέχετε σε αυτό: www.crowdhackathon.com. Θα μάθουμε, θα γράψουμε κώδικα, θα δημιουργήσουμε εφαρμογές και θα διασκεδάσουμε γιατί εκτός από διαγωνισμός καινοτομίας, τα crowdhackathons έχουν δικτύωση, fun και δημιουργικές ώρες, όλα μέσα σε ένα διήμερο!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ!

Crowdhackathon #Insurance με Νέα και Εξελίξεις: www.crowdhackathon.com/insurance

 

 

Το πρόγραμμα

  • 1 Οκτωβρίου 2016
    09:00 - 23:00
  • 2 Οκτωβρίου 2016
    09:00 - 23:00

Δήλωσε συμμετοχή

Δήλωσε Συμμετοχή