Η εκδήλωση

Η χρηματοδότηση των νεοφυών επιχειρήσεων, η υποστήριξη των Δικτύων Επιχειρηματικών Αγγέλων, καθώς και η υποστήριξη των Θερμοκοιτίδων και των co-working places θα είναι τα θέματα της διημερίδας που θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 22 και 23 Δεκεμβρίου 2015 στoν Κόμβο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου .Αθηναίων INNOVATHENS.

Την πρώτη ημέρα (22 /12) θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις στη λειτουργία των Δικτύων Επιχειρηματικών Αγγέλων στην Ευρώπη, οι αντίστοιχες διεθνείς εξελίξεις για τις Θερμοκοιτίδες, και θα διεξαχθούν πέρα από εισηγήσεις, και αντίστοιχα πάνελ. Παράλληλα, θα παρουσιαστεί η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα SMARTINNO με τις αντίστοιχες υπηρεσίες της, που στόχο έχει να υποστηρίξει την προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας σε όλες τις χώρες γύρω από την Αδριατική και το Ιόνιο Πέλαγος. Τέλος, θα παρουσιαστεί η δημιουργία του Adrionic Business Angels Network που καλύπτει όλη την Ελλάδα και τις περισσότερες χώρες της Αδριατικής.

Την δεύτερη ημέρα (23/12) διοργανώνεται το Business Angels Forum, όπου νεοφυείς επιχειρήσεις και νέες επιχειρηματικές ομάδες καλούνται να παρουσιάσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια σε Επιχειρηματικούς Αγγέλους με στόχο την προσέλκυση του ενδιαφέροντος των επενδυτών και την εύρεση χρηματοδότησης.

Η διημερίδα απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις, επιχειρηματικές ομάδες, Επιχειρηματικούς Αγγέλους, ιδιώτες επενδυτές, επιχειρηματίες, Θερμοκοιτίδες και σε co-working places.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης γίνεται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έργου SMART INNO και της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας ΜΜΕ από την Ατλαντίς Συμβουλευτική Α.Ε, σε συνεργασία με την ERFC.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην διημερίδα του SMARTINNO παρακαλώ πολύ να δηλώσετε συμμετοχή στο info@atlantisresearch.gr ή να επικοινωνήσετε με την κα. Κούρα Μαρία στο 2310 53100 (εσωτ. 113).

Οι νεοφυείς επιχειρήσεις και οι επιχειρηματικές ομάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Business Angels Forum καλούνται να προωθήσουν μια σύντομη παρουσίαση της επιχειρηματικής τους ιδέας μέσω αποστολής email στο koura@atlantisresearch.gr ή να επικοινωνήσουν με την κα. Κούρα Μαρία στο 2310 53100 (εσωτ. 113), με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων την Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015.

Οι Επιχειρηματικοί Άγγελοι και επενδυτές παρακαλούνται να δηλώσουνε συμμετοχή για να συμμετάσχουν στο Business Angels Forum, επικοινωνώντας με την κα. Κούρα Μαρία στο koura@atlantisresearch.gr, τηλ. 2310.53100 (εσωτ. 113).

Το πρόγραμμα

  • Day 1
    22 Δεκεμβρίου 2015
    09:00 - 18:00
  • Day 2
    23 Δεκεμβρίου 2015
    09:00 - 14:00

Δήλωσε συμμετοχή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για αυτή την εκδήλωση ολοκληρώθηκαν.