Η εκδήλωση

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη, με αφορμή την ολοκλήρωση του προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή για την κοινωνία των πολιτών, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Στόχος της εκδήλωσης είναι να φέρουμε τους πολίτες της Αθήνας κοντά στο υγιές, δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας των πολιτών, που ακούραστα στηρίζει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, τις μειονότητες, τα παιδιά και τους νέους, τα άτομα με αναπηρία, τους μετανάστες, και πολλές ακόμα ευάλωτες ομάδες.

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 όλοι οι πολίτες γιορτάζουν! Ζήστε από κοντά μια ημέρα γιορτής και χαράς,  ανοιχτή στο κοινό, αφιερωμένη στη δύναμη και τα επιτεύγματα της κοινωνίας των πολιτών, με ομιλίες, διαδραστικά εργαστήρια, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και πολυθεματικά δρώμενα, που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Σας περιμένουμε, με την οικογένεια και τους φίλους σας!

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης το βρίσκεται εδώ.

 

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα «Είμαστε όλοι Πολίτες»

Το πρόγραμμα «Είμαστε όλοι Πολίτες» είναι μέρος του συνολικού χρηματοδοτικού μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Με τη χρηματοδότηση της Νορβηγίας, της Ισλανδίας και το Λιχτενστάιν, υποστηρίχθηκαν 100 ΜΚΟ σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι υλοποίησαν 76 έργα και υποστήριξαν συνολικά περισσότερους από 245.000 συνανθρώπους μας.

Περισσότερα για το πρόγραμμα «Είμαστε όλοι Πολίτες» εδώ

Περισσότερα για το Ίδρυμα Μποδοσάκη, εδώ

Περισσότερα για τον ΕΟΧ, εδώ

 

Η εκδήλωση χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη

Το πρόγραμμα

  • 19 Νοεμβρίου 2016
    10:00 - 22:00

Δήλωσε συμμετοχή