Η εκδήλωση

Με δεδομένο ότι το θέμα της διασύνδεσης και αποστολής στοιχείων είναι επίκαιρο για μια ακόμα φορά, ο ΣΕΚΕΕ σας προσκαλεί σε Workshop με θέμα «Ηλεκτρονικές Συναλλαγές» που διοργανώνουμε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 στις 18.00 στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS.
Στην συνάντηση αυτή θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις και να συμβάλλετε στη διαμόρφωση των θέσεων του ΣΕΚΕΕ με τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου κειμένου τοποθέτησης του συνδέσμου.
Ο σύνδεσμός μας έχει τοποθετηθεί και στο παρελθόν για την ανάγκη μετάβασης σε ένα πιο ανοικτό περιβάλλον αποτύπωσης φορολογικών στοιχείων. Η μετάβαση αυτή θα δώσει ευκαιρίες στις εταιρίες του κλάδου μας να αναπτύξουν εφαρμογές και λύσεις με μικρότερο κόστος και βάρος για τους τελικούς υπόχρεους.
Η πολιτεία πρέπει να παρακολουθήσει τις δυνατότητες που δίνουν οι νέες τεχνολογίες και να τις αξιοποιήσει προς όφελος της προσπάθειας που κάνει για την παρακολούθηση και αποτύπωση συναλλαγών. Υπό συνθήκες, η προσπάθεια αυτή μπορεί να λειτουργήσει θετικά για όλους τους εμπλεκόμενους (υπόχρεοι, κράτος αλλά και επιχειρήσεις που θα δώσουν νέες λύσεις).

Προγραμματιζόμενη θεματολογία:
1. Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα
Οι αλλαγές που επιφέρουν τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (Ν.4308/2014) στον τρόπο έκδοσης φορολογικών στοιχείων και την τεκμηρίωση συναλλαγών.
2. Το νέο τοπίο πληρωμών που διαμορφώνεται
αυτοματοποίηση πληρωμών
ωφέλη και περιορισμοί των capital control
τεκμηρίωση συναλλαγών σε συνδυασμό με πληρωμές

Η θεματολογία είναι υπό συνεχή διαμόρφωση καθώς τα θέματα προς συζήτηση πολλά και άκρως ενδιαφέροντα. Κατά την είσοδο στην εκδήλωση θα λάβετε το οριστικό πρόγραμμα.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στα μέλη του ΣΕΚΕΕ αλλά και σε εκπροσώπους εταιρειών που η διαδικασία των ηλεκτρονικών συναλλαγών επηρρεάζει σημαντικά την εύρυθμη και ομαλή καθημερινή λειτουργία και συναλλαγές με τους πελάτες-προμηθευτές.

Το πρόγραμμα

  • 30 Νοεμβρίου 2015
    18:00 - 21:00

Δήλωσε συμμετοχή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για αυτή την εκδήλωση ολοκληρώθηκαν.