Η εκδήλωση

Η ΔΑΕΜ, εταιρεία πληροφορικής του Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει το δεύτερο εργαστήριο συν-δημιουργίας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Radical, που θα παρουσιάσει στους πολίτες τις εφαρμογές Cyclesafe (βελτίωση ποδηλατικής ασφάλειας) και Athens  Αugmented Reality (εικονικός περίπατος στα ιστορικά κτίρια του Δήμου Αθηναίων) αλλά κυρίως θα τους προσκαλέσει να δώσουν τις ιδέες τους για να γίνουν οι εφαρμογές ακόμα καλύτερες. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου και ώρα 13:00-16:00 στο χώρο του INNOVATHENS.

Στόχος του εργαστηρίου είναι η ενεργός συμμετοχή και η ανάμειξη των πολιτών στη διαδικασία δημιουργίας των εφαρμογών που βελτιώνουν τη ζωή τους και κάνουν την Αθήνα εξυπνότερη πόλη.

Το συγχρηματοδοτούμενο, από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα, έργο (CIP-ICT-PSP) Radical , www.radical-project.eu, στο οποίο συμμετέχει η ΔΑΕΜ, εστιάζει στην τόνωση και την υποστήριξη των πόλεων στην προσπάθειά τους να γίνουν πιο έξυπνες, τόσο μέσα από  συγκεκριμένες υπηρεσίες όσο και με την πλατφόρμα του έργου. Ουσιαστικά πρόκειται για την ανάπτυξη υπηρεσιών και εφαρμογών μαζί με τους πολίτες.

Ελάτε να γνωρίσετε τις νέες εφαρμογές το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 και μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός/ή που θα κερδίσει ένα tablet!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η προεγγραφή!

 

Το πρόγραμμα

  • 29 Νοεμβρίου 2014
    13:00 - 16:00

Δήλωσε συμμετοχή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για αυτή την εκδήλωση ολοκληρώθηκαν.