Η εκδήλωση

Με ευκαιρία την ολοκλήρωση του Α’ Κύκλου υποστήριξης του EkinisiLAB, κατά την οποία  φιλοξενήθηκαν 21 επιχειρηματικά σχήματα με καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες,  πραγματοποιείται εκδήλωση παρουσίασης των Επιχειρηματικών Σχεδίων των σχημάτων, την Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015, στο INNOVATHENS. Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν ενώπιον στελεχών της αγοράς  και θα απονεμηθεί αναμνηστική πλακέτα, ονομαστικά στην κάθε Επιχειρηματική Ομάδα.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η προεγγραφή.

Λίγα λόγια για το EkinisiLAB

To EkinisiLAB είναι ένα οργανωμένο περιβάλλον εκκόλαψης επιχειρηματικών σχεδίων που αποτελεί μια πρωτοβουλία του ΣΕΒ σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες που χρειάζονται υποστήριξη, προκειμένου να μετατρέψουν την καινοτόμο ιδέα τους σε ολοκληρωμένο επιχειρηματικό πλάνο.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους φιλοξενίας που διαθέτει, το EkinisiLAB προσφέρει την απαιτούμενη υποδομή, έμπειρη καθοδήγηση (coaching), επιμόρφωση, συμβουλευτική υποστήριξη και δικτύωση (mentoring) από καταξιωμένα στελέχη με πολυετή εμπειρία που προέρχονται από τις επιχειρήσεις-μέλη του ΣΕΒ.

Το EkinisiLAB στον Α’ Κύκλο υποστήριξης, φιλοξένησε 21 επιχειρηματικά σχήματα με καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες από τις εξής θεματικές περιοχές: 3 από Υγεία, 2 από ΤΠΕ–Μεταφορές, 2 από Βιομηχανικές κατασκευές, 4 από Τρόφιμα–Ποτά, 2 από Γεωργική Παραγωγή, 2 από Τουρισμό, 2 από Εκπαίδευση, 1 από Αθλητικό εξοπλισμό και 3 σε Ηλεκτρονικές πλατφόρμες.

LOGO_ EKINISILAB LOGO_SEV-1

Το πρόγραμμα

  • 30 Ιανουαρίου 2015
    13:30 - 20:00

Δήλωσε συμμετοχή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για αυτή την εκδήλωση ολοκληρώθηκαν.