Η εκδήλωση

Ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS και η ΑΣΤΙΕΤ σας προσκαλούν την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 στην παρουσίαση του προγράμματος ΑΣΤΙΕΤ. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν το αντικείμενο του προγράμματος, το χρονοδιάγραμμα, οι στόχοι και  οι εφαρμογές (apps) που έχουν δημιουργήσει οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ με τίτλο «Απασχόληση Μηχανικών σε Καινοτομικές Τεχνολογίες Διαδικτύου».

Εισηγητές: Αντωνακόπουλος Πάνος (Συντονιστής της Δράσης), Δρακούλης Δημήτρης ( Επιστημονικός Υπεύθυνος της Δράσης) & εκπρόσωποι των ομάδων Cocoon Solidarity Network, E-dimotis, Around Athens, Spots4Sports .

Η έκθεση απευθύνεται σε δημοσιογράφους .

Λίγα λόγια για την ΑΣΤΙΕΤ

Η ΑΣΤΙΕΤ έχει αναλάβει την Δράση αυτή «Απασχόληση Μηχανικών σε Καινοτομικές Τεχνολογίες Διαδικτύου» (Ιανουάριος – Δεκέμβριος 2014). Στόχος της είναι η εξειδίκευση Μηχανικών σε λογισμικό είτε εμπορικoύ χαρακτήρα ή ελεύθερου λογισμικού ανοιχτού κώδικα, αξιοποιώντας  τα  διαθέσιμα διαδικτυακά γεωχωρικά δεδομένα. Παράλληλα  γίνεται η προετοιμασία τους για μια νέα καριέρα στον κλάδο αυτό.

Το πρόγραμμα

  • 17 Ιουνίου 2015
    12:00 - 14:00

Δήλωσε συμμετοχή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για αυτή την εκδήλωση ολοκληρώθηκαν.