Η εκδήλωση

Δείτε εδώ την εκδήλωση σε Live Streaming

Το ΚΕΑΚ ( Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης, διοργανώνει σε συνεργασία με το INNOVATHENS powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, σεμινάριο με θέμα‘’Facebook Marketing’’.

Σκοπός του σεμιναρίου, είναι να γίνει κατανοητή και να δουν στην πράξη τις αλλαγές που το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει στο Facebook. Η μεγαλύτερη ίσως κάποτε διαφημιστική πλατφόρμα, έχει πλέον αλλάξει τους κανόνες!!

Σημείωση: Η ενότητα απευθύνεται μόνο σε Επαγγελματίες που διαχειρίζονται σελίδες στο Facebook! Δεν θα υπάρχει παρουσίαση και οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν πρακτικά για τα νέα δεδομένα. Θα υπάρξει ιδιαίτερη αναφορά στην προώθηση σελίδων και με ειδική εστίαση στην προώθηση τοπικής Επιχείρησης, σε σχέση με τις νέες αλλαγές που φέρνει και η Google με το My Business!!
Θεματολογία Εισήγησης:

  • -Deep Dive on Facebook Groups (Social Media Marketing)
  • -Deep Dive in Facebook For Local Business (Social Media Marketing)
  • -Why Facebook | Wake Up!!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η προεγγραφή. Για την συγκεκριμένη ενότητα δεν θα δοθεί πιστοποίηση παρακολούθησης .

Το πρόγραμμα

  • 12 Νοεμβρίου 2018
    18:00 - 20:30

Δήλωσε συμμετοχή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για αυτή την εκδήλωση ολοκληρώθηκαν.