Η εκδήλωση

 Δείτε εδώ την εκδήλωση σε Live Streaming

Tην Τρίτη 31 Οκτωβρίου στις 18.00, στο Innovathens, τo Athens Digital Lab του δήμου Αθηναίων υποδέχεται δύο πολύ σημαντικούς καλεσμένους, με τους οποίους θα συζητήσει για το μέλλον του ΙοΤ και των Δικτύων.
Μαζί μας θα είναι ο Adam Sagolewski, Europe Head of Growth Incubation της Nokia και ο Γιάννης Παπίδης, Διευθυντής Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Καινοτομίας του ομίλου ΟΤΕ/COSMOTE.

Το Athens Digital Lab δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της υλοποίησης της ψηφιακής στρατηγικής του δήμου Αθηναίων, με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), από το Athens Partnership με τη συνεργασία της COSMOTE, της Νokia και του ΙΣΝ.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης:

18.00 – 18.05 | Καλωσόρισμα από το Athens Digital Lab & Χαιρετισμός από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

18.05 – 18.20 | Παρουσίαση του Athens Digital Lab & του Ανοικτού Διαγωνισμού.

18.20 – 18.40 | Γιάννης Παπίδης, Διευθυντής Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Καινοτομίας, ομίλου ΟΤΕ/COSMOTE.

18.40 – 19.00 | Adam Sagolewski, Europe Head of Growth Incubation, Nokia.

19.00 – 19.20 | Συζήτηση για το ρόλο της τεχνολογίας και της καινοτομίας στο μέλλον των πόλεων.
Κώστας Χαμπίδης, Chief Digital Officer, δήμος Αθηναίων
Adam Sagolewski, Europe Head of Growth Incubation, Nokia
Γιάννης Παπίδης, Διευθυντής Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Καινοτομίας, ομίλου ΟΤΕ/COSMOTE.

19.20 – 19.40 | Ερωτήσεις και Ανοικτός Διάλογος.

19.40 – 20.00 | Networking.

Σημείωση: Οι παρουσιάσεις και η συζήτηση θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά, χωρίς διερμηνεία.

—————

Σχετικά με το Athens Digital Lab

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της ψηφιακής στρατηγικής του δήμου Αθηναίων και με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), το Athens Partnership με τη συνεργασία της COSMOTE, της Νokia και του ΙΣΝ, δημιουργούν το Athens Digital Lab για τον δήμο Αθηναίων.

To πρότυπο εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης προηγμένων λύσεων smart city, υποστηρίζει καινοτόμες λύσεις που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και επισκεπτών της Αθήνας.

Το Athens Digital Lab του δήμου Αθηναίων αναζητά ψηφιακές ιδέες που αλλάζουν την πόλη και καλεί άτομα, ομάδες και νεοφυείς επιχειρήσεις που αγαπούν την τεχνολογία και την καινοτομία να καταθέσουν τις προτάσεις τους, που απαντούν σε πραγματικές ανάγκες της πρωτεύουσας και θα εξελιχθούν σε προηγμένες λύσεις IoT για έξυπνες πόλεις. Οι θεματικές γύρω από τις οποίες θα πρέπει να κινούνται οι προτάσεις είναι: Καθαριότητα, Στάθμευση, Διαχείριση Πρασίνου, Διαχείριση Δημόσιου Χώρου, Διαχείριση Στόλου Οχημάτων, Ανοικτή Θεματική Ενότητα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Athens Digital Lab και τους όρους συμμετοχής, θα βρείτε στο www.athensdigitallab.gr.

Το πρόγραμμα

  • 31 Οκτωβρίου 2017
    18:00 - 20:00

Δήλωσε συμμετοχή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για αυτή την εκδήλωση ολοκληρώθηκαν.