Η εκδήλωση

Δείτε την εκδήλωση σε Live Streaming

Το Ελληνικό Δίκτυο Φροντιστών ΕΠΙΟΝΗ σας προσκαλεί  στην 2η ημερίδα με θέμα “Υποστήριξη ασθενών με καρδιακές παθήσεις. Η συμβολή των φροντιστών”.

Η ΕΠΙΟΝΗ είναι μέλος της ομοσπονδίας Eurocarers και άλλων Ευρωπαϊκών δικτύων με σκοπό την ανταλλαγή καλών πρακτικών για την υποστήριξη των οικογενειακών φροντιστών.

Μέρος των δράσεων μας είναι η διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων με τη συμμετοχή ιατρών, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, εργοθεραπευτών, δικηγόρων και άλλων εισηγητών οι οποίοι δίνουν απαντήσεις σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων ιατρικής, νομικής, εκπαιδευτικής και εργασιακής φύσης που ενδιαφέρουν το κοινό και ιδιαίτερα τους φροντιστές ατόμων με ασθένεια ή αναπηρία.

Η καρδιακή ανεπάρκεια αποτελεί σήμερα μια πρόκληση για την βιωσιμότητα της υγειονομικής περίθαλψης και πλήττει τουλάχιστον 15.000.000 άτομα στην Ευρώπη. Η ποιότητα ζωής και ο βαθμός επιβίωσης είναι χαμηλά και εκτιμάται ότι οι δαπάνες υγείας θα συνεχίσουν να αυξάνονται.

Στις 6 Μαΐου 2019 το σωματείο ανεπίσημων φροντιστών ΕΠΙΟΝΗ διοργανώνει για δεύτερη χρονιά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (ΑΕΡΙΟΦΥΛΑΚΙΟ 2 – INNOVATHENS powered by Samsung), ημερίδα με θέμα “Υποστήριξη ασθενών με καρδιακές παθήσεις. Η συμβολή των φροντιστών τους” υπό την αιγίδα του Global HEART Hub, του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρίας.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν εκπρόσωποι συλλόγων που ασχολούνται με καρδιακές παθήσεις όπως η Καρδιά του Παιδιού και η Ένωση Καρδιοπαθών Αξιωματικών ΠΝ – ΛΣ και Φίλων.

Η ημερίδα γίνεται για την ευαισθητοποίηση σε σχέση με την καρδιοπάθεια με την ευγενική υποστήριξη των εταιριών Interamerican, Αιγαίας, ΒΙΑΝΕΞ, Novartis και Galenica.

Είσοδος Ελεύθερη – Με δήλωση συμμετοχής εδώ!

Χορηγοί Επικοινωνίας: www.psychologynow.gr,  www.iatronet.gr και www.socialpolicy.gr

 

Το πρόγραμμα

  • 6 Μαΐου 2019
    10:30 - 15:00

Δήλωσε συμμετοχή

Δήλωσε Συμμετοχή