Η εκδήλωση

Ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS και το ίδρυμα Μποδοσάκη σας καλούν το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 στις 16:45 στη συζήτηση/ παρουσίαση με θέμα «Αποτελεσματική ηγεσία για την ενδυνάμωση των ΜΚΟ».

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του Προγράμματος Ενδυνάμωσης ΜΚΟ για τους φορείς υλοποίησης του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», διάφοροι προσκεκλημένοι θα μιλήσουν για θέματα ηγεσίας ΜΚΟ σε ένα «φόρουμ», το οποίο θα είναι ανοικτό για το κοινό.

Το Σάββατο, η ομάδα «Θαλής» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα παρουσίασει με θέμα «Το Index «Θαλής»: Αναζητώντας τις Βέλτιστες Πρακτικές για την Λειτουργία των ΜΚO» ενώ οι εκπρόσωποι των οργανώσεων  «Prolepsis» και «Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών» θα μιλήσουν για το θέμα  «Εμπειρίες από την ηγεσία ΜΚΟ: επιτυχίες και προκλήσεις».

Την Κυριακή, ο «Ελληνικός Σύνδεσμος Coaching» (HCA/EMCC Greece) θα παρουσιάσει την εθελοντική δράση για ΜΚΟ «Solidarity Coaching» ενώ οι εκπρόσωποι των οργανώσεων «Δεσμός» και «Θετική Φωνή» θα μιλήσουν για το θέμα:  «Εμπειρίες από την ηγεσία μιας νέας ΜΚΟ»

Η εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η προεγγραφή.

Σχετικά με το προγραμμα «Είμαστε όλοι Πολίτες»

Στις 16 & 17 Μαΐου ξεκινάει το Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης ΜΚΟ για τους φορείς υλοποίησης του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες» με μια διήμερη εκδήλωση, με θέμα: “Αποτελεσματική ηγεσία για την ενδυνάμωση των ΜΚΟ”. Θα είναι η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για την ενδυνάμωση των ΜΚΟ. Οι θεματικές ενότητες που θα καλυφθούν κατά τη διάρκεια της διημερίδας είναι οι ακόλουθες: Ο ρόλος της ηγεσίας στην ενδυνάμωση των ΜΚO, Όραμα, στόχοι και στρατηγική των ΜΚΟ, Χρηστή Διοίκηση των ΜΚΟ, Γνωριμία με την πλατφόρμα e- learning για ΜΚΟ.

Το Πρόγραμμα «Είμαστε όλοι Πολίτες» χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Το πρόγραμμα

  • 1η μέρα
    16 Μαΐου 2015
    16:45 - 18:00
  • 2η μέρα
    17 Μαΐου 2015
    16:45 - 18:00

Δήλωσε συμμετοχή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για αυτή την εκδήλωση ολοκληρώθηκαν.