Η εκδήλωση

Ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS και το ίδρυμα Μποδοσάκη σας καλούν το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 στις 16:45 στη συζήτηση/ παρουσίαση με θέμα «Αποτελεσματική ηγεσία για την ενδυνάμωση των ΜΚΟ».

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του Προγράμματος Ενδυνάμωσης ΜΚΟ για τους φορείς υλοποίησης του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», διάφοροι προσκεκλημένοι θα μιλήσουν για θέματα ηγεσίας ΜΚΟ σε ένα «φόρουμ», το οποίο θα είναι ανοικτό για το κοινό.

Το Σάββατο, ο εκπρόσωπος της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης «ΚΑΛΛΙΣΤΩ» θα μιλήσει για την εφαρμογή αρχών λογοδοσίας στην οργάνωσή του ενώ ο «Ελληνικός Σύνδεσμος Coaching» (HCA/EMCC Greece) θα παρουσιάσει την εθελοντική δράση για ΜΚΟ «Solidarity Coaching»

Την Κυριακή, εκπρόσωπος της οργάνωσης Volunteer4greece θα μιλήσει για εμπειρίες από την ηγεσία μιας νέας ΜΚΟ ενώ από την Ομάδα «Θαλής»/ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα γίνει μια παρουσίαση με θέμαΤο Index «Θαλής»: Αναζητώντας τις Βέλτιστες Πρακτικές για την Λειτουργία των ΜΚO’

Η εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η προεγγραφή.

Σχετικά με το προγραμμα «Είμαστε όλοι Πολίτες»

Στις 20 & 21 Ιουνίου ξεκινάει το Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης ΜΚΟ για την δεύτερη ομάδα των φορέων υλοποίησης του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες» με μια διήμερη εκδήλωση, με θέμα: “Αποτελεσματική ηγεσία για την ενδυνάμωση των ΜΚΟ”. Θα είναι η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για την ενδυνάμωση των ΜΚΟ. Οι θεματικές ενότητες που θα καλυφθούν κατά τη διάρκεια της διημερίδας είναι οι ακόλουθες: Ο ρόλος της ηγεσίας στην ενδυνάμωση των ΜΚO, Όραμα, στόχοι και στρατηγική των ΜΚΟ, Χρηστή Διοίκηση των ΜΚΟ, Γνωριμία με την πλατφόρμα e- learning για ΜΚΟ.

Το Πρόγραμμα «Είμαστε όλοι Πολίτες» χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Το πρόγραμμα

  • 1η μέρα
    20 Ιουνίου 2015
    16:45 - 18:00
  • 2η μέρα
    21 Ιουνίου 2015
    16:45 - 18:00

Δήλωσε συμμετοχή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για αυτή την εκδήλωση ολοκληρώθηκαν.