Η εκδήλωση

Το Startup Grind έρχεται επιτέλους και στην Ελλάδα! Η διεθνής κοινότητα που ξεκίνησε από την μήτρα των startups, το Sillicon Valley της California, εγκαινιάζει το Ελληνικό παράρτημα του στην Αθήνα φιλοδοξώντας να φέρει κάτι νέο στο οικοσύστημα των startups. Το παγκόσμιο φαινόμενο StartupGrind ξεκίνησε το 2010 και μέσα σε 4 μόλις χρόνια έχει εξαπλωθεί διεθνώς, έχοντας παρουσία σε 100 πόλεις σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την υποστήριξη του Google for Entrepreneurs εγκαθιστά πλέον και στην Αθήνα τα μηνιαία events που σκοπό έχουν να διδάξουν, να εμπνεύσουν και να ενώσουν τους Έλληνες επιχειρηματίες.

Υπάρχουν πάρα πολλές ιστορίες από startup founders, τους ιδρυτές των εταιρειών που τα έχουν καταφέρει. Ιστορίες που δεν φτάνουν πάντα στα πρωτοσέλιδα γιατί δεν έχουν να κάνουν απαραίτητα με μια τεράστια επιτυχία, αλλά με το πόσο δύσκολο είναι να φτιάξεις την δική σου επιχείρηση βασισμένος σε μια ιδέα.

Καλεσμένοι του Startup Grind θα είναι οι πιο επιφανείς επιχειρηματίες από τον χώρο των startups που θα έχουν να μας διηγηθούν την δική τους, πολλές φορές άγνωστη πλευρά των γεγονότων. Θα μας δώσουν μια γεύση από το θαυμαστό αλλά και δύσκολο μονοπάτι που επιλέγουν να διαβούν οι founders, μέσα από ζωντανή συζήτηση. Όσοι παρευρεθούν, θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να μάθουν τι προβλήματα αντιμετώπισαν και πως τα ξεπέρασαν ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν και αυτοί με τη σειρά τους σε παρόμοιες επιχειρηματικές προκλήσεις.
Πρόγραμμα:
18:00 – Networking και φαγητό
19:00 – Fireside chat με τον Χάρη Καρώνη (Viva!)
20:00 – Networking
Διοργάνωση: Startup Grind http://startupgrind.com/athens/
Υπεύθυνος επικοινωνίας δράσης: Δημήτρης Λιτσικάκης, dimitris@startupgrind.com

Το πρόγραμμα

  • 8 Οκτωβρίου 2014
    18:00 - 23:00

Οι ομιλητές

Δήλωσε συμμετοχή