Η εκδήλωση

Το INNOVATHENS, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, στηρίζει με τη συμμετοχή του το  Startup SafaryΕλάτε στον Kόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014, από τις 11:30 – 18:00, για να παρακολουθήσετε ομιλίες, workshops και πολλά άλλα!

Τί είναι το Startup Safary;

Το Startup Safary είναι μια εκδήλωση που έρχεται από το Βερολίνο για πρώτη φορά στην Αθήνα το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Νοεμβρίου. Για ένα διήμερο, σε μία μεγάλη γιορτή για την επιχειρηματικότητα, εταιρείες, θερμοκοιτίδες επιχειρηματικότητας και συνεργατικοί χώροι ανοίγουν τις πόρτες τους και διοργανώνουν δωρεάν σεμινάρια, εργαστήρια, διαλέξεις, συναντήσεις.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε διαφορετικά σημεία, εκεί που χτυπά ο παλμός της start-up κοινότητας της Αθήνας και θα ενώνονται σε μια διαδρομή δημιουργώντας τον πρώτο χάρτη επιχειρηματικότητας της πόλης. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του οικοσυστήματος της νεανικής επιχειρηματικότητας στο ευρύ κοινό, η αναζήτηση συνεργασιών, η ενημέρωση σχετικά με επαγγελματικές ευκαιρίες, η ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι σημαντικότερες πρωτοβουλίες προώθησης και στήριξης της startup επιχειρηματικότητας.

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον χώρο του INNOVATHENS εδώ.

Οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν. Απαραίτητη η προεγγραφή (εδώ).

Ενημέρωση για το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων του StartUp Safary εδώ.

 

 

 

Το πρόγραμμα

  • INNNOVATHENS @ StartUp Safary
    22 Νοεμβρίου 2014
    11:30 - 18:00

Δήλωσε συμμετοχή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για αυτή την εκδήλωση ολοκληρώθηκαν.