Η εκδήλωση

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου, στις 19:00, η SciFY, η Κοοπερατίβα Ψηφιακής Επικοινωνίας Sociality και το INNOVATHENS Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων (χώρος διεξαγωγής: Αεριοφυλάκιο 2), σας προσκαλούν στην 17η SciFY Academy με θέμα, “Εισαγωγή στο Digital Marketing”.

Η SciFY Academy είναι μία ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο σειρά σεμιναρίων, από τo μη-κερδοσκοπικό οργανισμό SciFY, για την ελεύθερη διάχυση της γνώσης.

Τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο η SciFY Academy αφιερώνεται στο Digital Marketing.

Για τον μήνα Μάρτιο, ο Σπύρος Τζώρτζης, απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Κοοπερατίβας Ψηφιακής Επικοινωνίας Sociality (ΚοινΣΕπ) θα μας εκπαιδεύσει σε όλα όσα χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε να ασχολούμαστε με το Digital Marketing.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να αποτελέσει έναν “οδικός χάρτη” για να καταλάβουμε τις βασικές αρχές και εργαλεία του Digital Marketing.

Οι θεματικές με τις οποίες θα ασχοληθούμε στην 17η SciFY Academy είναι:

  • Digital is the new normal
  • Social Media Marketing
  • Digital Paid Ads
  • How to build a newsletter
  • Analytics are your friend

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες στον χώρο της διαφήμισης (digital marketers), φοιτητές σχολών διαφήμισης και οικονομικών σχολών, άτομα που ασχολούνται ή που θέλουν να ασχοληθούν με το digital marketing επαγγελματικά ή και ερασιτεχνικά, δημοσιογράφους, bloggers, κλπ. Επίσης είναι ιδανική και για  νέους επιχειρηματίες που θέλουν να προωθήσουν την δουλειά τους μόνοι τους ή ακόμα και γι αυτούς που έχουν ήδη διαχειριστή της διαδικτυακής τους εικόνα, αλλά θέλουν να γνωρίζουν τα βασικά. Φυσικά η εκδήλωση είναι ανοιχτή και σε οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο.

Όπως κάθε μήνα, πριν την έναρξη της SciFY Aacademy θα προηγηθεί μία μικρή παρουσίαση. Αυτόν τον μήνα ο Βασίλης Σαλαπάτας θα μας μιλήσει για την νέα εφαρμογή Memori Studio, της SciFY όπου επιτρέπει στον οποιοδήποτε να φτιάξει το δικό του ηλεκτρονικό παιχνίδι χωρίς γνώσεις πληροφορικής.

Στο δεύτερο σεμινάριο αυτής της ενότητας, τον Απρίλιο, θα εμβαθύνουμε στους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να ενισχύσουμε την διαδικτυακή μας παρουσία. Για να δηλώστε συμμετοχή στο σεμινάριο της 18ης SciFY Academy που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Απριλίου, στις 19:00, στο INNOVATHENS, δείτε εδώ.

Είσοδος ελεύθερη ‐ Δηλώσεις συμμετοχής: http://go.scify.gr/sfacIN17Tickets

Βεβαίωση Παρακολούθησης (ηλεκτρονικά)

 

Πρόγραμμα εκδήλωσης: http://go.scify.gr/sfacIN17Progr

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση: http://go.scify.gr/sfacIN17Info

Υπεύθυνη Διοργάνωσης:

Δέσποινα Χαλβατζή, M: dchalvatzi@scify.org, T: 211 400 4192

Περισσότερες πληροφορίες για τη SciFY: www.scify.org

Το πρόγραμμα

  • 24 Μαρτίου 2017
    19:00 - 21:00

Δήλωσε συμμετοχή

Δήλωσε Συμμετοχή