Η εκδήλωση

Ο γνωστός manager Μιχάλης Μαλαματίνας, μέχρι πρόσφατα γενικός διευθυντής της NIKE HELLAS, θα παρουσιάσει στο πρώτο  SciFY Academy  και με τη συνεργασία του  ΚΕΜΕΛ, τις “Δέκα τακτικές ηγεσίας σε περίοδο κρίσης”, πρακτικές προτάσεις για να σταθείτε όρθιοι και να πορευθείτε σε δύσκολους καιρούς, εφαρμοσμένες στην πράξη και δοκιμασμένα αποτελεσματικές.

Η μη-κερδοσκοπική SciFY και το INNOVATHENS ξεκινάνε τη SciFY Academy, μία σειρά παρουσιάσεων για την ελεύθερη διάχυση της γνώσης. Οι εισηγητές προέρχονται από πολλούς διαφορετικούς χώρους και τα θέματά της καλύπτουν πολλά πεδία. Οι εκδηλώσεις θα γίνονται μια φορά κάθε μήνα, θα αφορούν σύγχρονα θέματα, συχνά θα αναφέρονται σε καινοτομικές προσεγγίσεις και σε προηγμένες τεχνολογίες και πάντα θα είναι προσανατολισμένες στην πρακτική εφαρμογή.

Πριν την εκδήλωση θα μπορείτε να θέτετε τα ερωτήματά σας στον ομιλητή μέσω του twitter της @SciFy_org και με το hashtag #SciFYAcademy. Kατά την διάρκεια της ανοιχτής συζήτησης που θα ακολουθήσει, θα λάβετε απαντήσεις μέσω live tweeting.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε managers, νέους επιχειρηματίες, startuppers, σπουδαστές οικονομικών σχολών και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν τρόπους εξέλιξης σε περιόδους κρίσης.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η προεγγραφή.

Το πρόγραμμα

  • 4 Μαρτίου 2015
    19:00 - 21:00

Δήλωσε συμμετοχή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για αυτή την εκδήλωση ολοκληρώθηκαν.