Η εκδήλωση

Δείτε την εκδήλωση εδώ σε Live Streaming

Η SciFY, το ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος” και το INNOVATHENS powered by Samsung, σας προσκαλούν στην 25η SciFY Academy με θέμα, “Τεχνητή Νοημοσύνη & Digital Humanities” την Τρίτη 30 Οκτωβρίου, στις 19:00, στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων (χώρος διεξαγωγής: INNOVATHENS powered by Samsung – Αεριοφυλάκιο 2, Γκάζι, Αθήνα).
Η SciFY Academy τους τελευταίους μήνες ασχολείται με την Τεχνητή Νοημοσύνη και τα Δεδομένα ως εργαλεία και το πως αξιοποιούνται σε διάφορα επιστημονικά πεδία. Τα δύο πρώτα σεμινάρια της σειράς αφιερώνονται στον ρόλο και τις εφαρμογές των νέων τεχνολογιών και της Τεχνητής Νοημοσύνης στις Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες.

Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ

Τον Οκτώβριο, στο 2ο μέρος της σειράς, η 25η SciFY Academy με θέμα: «Τεχνητή Νοημοσύνη & Digital Humanities» εστιάζει στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες όπου θα παρουσιαστούν ερευνητικές ομάδες, υποδομές, πρακτικές εφαρμογές και παραδείγματα έργων. Επίσης θα αναζητήσουμε τους τρόπους με τους οποίους η ψηφιακότητα μετασχηματίζει την έννοια της προσωπικής ταυτότητας, εστιάζοντας στο Digital Humanities.

Δείτε το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης εδώ
Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες της πληροφορικής και των ανθρωπιστικών επιστημών, ερευνητές και επιστήμονες της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών καθώς φυσικά και σε φοιτητές πληροφορικής και ανθρωπιστικών σχολών. Όπως πάντα η εκδήλωση είναι ανοιχτή και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για το θέμα της.

Η SciFY Academy είναι μία ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο σειρά εκπαιδευτικών δράσεων, από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό SciFY, για την ελεύθερη διάχυση της γνώσης. Ήδη, ο απολογισμός του 2017 είναι 5.000+ ωφελούμενοι και οι δράσεις συνεχίζονται.

 

Βεβαιώσεις Παρακολούθησης θα δοθούν ηλεκτρονικά. 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση εδώ: : http://go.scify.gr/sfacIN25Info

Πρόγραμμαhttp://go.scify.gr/sfacIN25Progr

Είσοδος ελεύθερη ‐ Δηλώσεις συμμετοχής: http://go.scify.gr/sfacIN25Tickets

Το πρόγραμμα

  • 30 Οκτωβρίου 2018
    19:00 - 21:00

Δήλωσε συμμετοχή

Δήλωσε Συμμετοχή