Η εκδήλωση

Το Athens Lifelong Learning Institute σας προσκαλεί τη Πέμπτη 28 Μαρτίου και ώρα 16.00-18.00 στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι) στο INNOVATHENS powered by Samsung για τη δημόσια διαβούλευση του συγχρηματοδοτούμενου έργου «2SMILE – Community Based Resource Centre for School System to Address Behavioural Challenges».

Το έργο 2Smile, στο πλαίσιο του διακρατικού προγράμματος ERASMUS+ επιδιώκει την εφαρμογή της προσέγγισης των μαθησιακών αποτελεσμάτων στην υποχρεωτική εκπαίδευση. Στοχεύει στους νέους που εγκαταλείπουν ή βρίσκονται υπό τον κίνδυνο πρόωρης εγκατάλειψης της εκπαίδευσης. Ένα πρώτο βήμα για την υποστήριξή τους αποτελεί η εφαρμογή της προσέγγισης των μαθησιακών αποτελεσμάτων στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα πρόκειται να εφαρμοστεί στην υποχρεωτική εκπαίδευση επτά (7) χωρών και ειδικότερα, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Πορτογαλίας, της Ιρλανδίας, της Ιταλίας, της Ρουμανίας, της Ελλάδας και της Φινλανδίας.

Απώτερος σκοπός του έργου 2Smile είναι η εκκίνηση ενός δημοσίου διαλόγου για την προαγωγή της προσέγγισης των μαθησιακών αποτελεσμάτων και της βασισμένης στις ανάγκες των μαθητών εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Στη δημόσια διαβούλευση πρόκειται να συμμετάσχουν ακαδημαϊκοί και διακεκριμένοι επιστήμονες.

Η δημόσια διαβούλευση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, στελέχη της εκπαίδευσης και φοιτητές/τριες παιδαγωγικών επιστημών. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν καθημερινά 09.00 έως 17.00 στο 211 01 38400, είτε να στείλουν email στο: gdourgkounas@athenslifelonglearning.gr.

Το πρόγραμμα

  • 28 Μαρτίου 2019
    16:00 - 18:00

Δήλωσε συμμετοχή

Δήλωσε Συμμετοχή