Η εκδήλωση

Το 4o Startup Grind Athens φιλοξενεί την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015 στις 18:00 στο INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, τον Νίκο Κακαβούλη.

Γνώρισε από κοντά την άγνωστη ιστορία του Έλληνα Founder που έστησε μια startup με πραγματικά παγκόσμια εμβέλεια, κατάφερε να σηκώσει συνολικά $4,4 εκατομμύρια και έγινε η πρώτη ελληνική startup που ολοκλήρωσε 3 γύρους χρηματοδότησης στην αμερικάνικη αγορά. O Νίκος Κακαβούλης, επιχειρηματίας με πολύχρονη εμπειρία στις startups, κάνει ποδαρικό στο Startup Grind Athens για το 2015 και φέρνει με την νέα χρονιά μια εκδήλωση που θα συζητηθεί, καθώς θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο project στο οποίο δουλεύει πυρετωδώς.
Ο ιδρυτής του Daily Secret, εκδότης καθημερινών e-mail newsletter θα μιλήσει για την εμπειρία του στο τιμόνι της εταιρίας που αναπτύχθηκε ραγδαία σε 27 αγορές, ξεπερνώντας τους 1 εκατομμύριο συνδρομητές. Πριν από το Daily Secret ήταν ιδρυτικό μέλος μια άλλης startup της HealthLeap, που εξαγοράστηκε από το Vitals.com. Η δουλειά του έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις και έχει συμπεριληφθεί σε λίστες όπως του Fortune 40-under-40 και το Who is Who. Είναι συχνός ομιλητής σε συνέδρια όπως το TechCrunch, Disrupt και το SXSW και η δουλειά του έχει παρουσιαστεί στην International Herald Tribune, τη Huffington Post, τη Vogue και άλλες διεθνείς εκδόσεις.

Agenda

18:00 – Networking και φαγητό
19:00 – Fireside chat με τον Νικο Κακαβούλη
20:00 – Networking

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του INNOVATHENS.

Aπαραίτητη η κράτηση θέσεων εδώ.

Η είσοδος για τις εκδηλώσεις του INNOVATHENS  πραγματοποιείται από την οδό Πειραιώς 100.

hamaclogoLAMP

Το πρόγραμμα

  • 13 Ιανουαρίου 2015
    18:00 - 21:00

Δήλωσε συμμετοχή

Δήλωσε Συμμετοχή