Η εκδήλωση

****** Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ολοκληρωθεί. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ανοιχτό ΜΟΝΟ για αυτούς που έχουν ενημερωθεί email. ******

 

Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν- ELTRUN/ ΟΠΑ, η Samsung Electronics, ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS, ανακοινώνουν την έναρξη του 4ου κύκλου του προγράμματος Innovation and Design Thinking in Mobile Applications and Services, που θα ξεκινήσει στις 30 Ιουνίου 2016 και θα έχει διάρκεια 50 ώρες .

Αντικείμενο του προγράμματος

Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι  να αναπτύξει τις δεξιότητες των συμμετεχόντων στη σχεδίαση και ανάπτυξη νέων υπηρεσιών κι επιχειρηματικής δραστηριότητας, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες και προοπτικές που προσφέρονται στο χώρο του mobile. Το πρόγραμμα, που σχεδίασε και υποστηρίζει επιστημονικά το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, παρέχει ένα υψηλό θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο στη διοίκηση και την καινοτομία, καθώς και τη δυνατότητα ανάπτυξης δεξιοτήτων οι οποίες μπορούν να μετατρέψουν μια καινοτόμο ιδέα σε εφαρμόσιμο επιχειρηματικό πλάνο. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα ζητήματα που αφορούν τον τρόπο ανάπτυξης νέων ιδεών και τη δυνατότητα εφαρμογής και μοντελοποίησης τους. Το πρόγραμμα επιπλέον διαφοροποιείται μέσω της εμπλοκής των συμμετεχόντων σε εργαστήρια καινοτομίας και δημιουργικότητας και μέσω της ανάληψης ενός ομαδικού καινοτόμου έργου (project) που εκτείνεται σε όλη τη διάρκεια του.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Το πρόγραμμα

  • Day 1
    30 Ιουνίου 2016
    11:00 - 16:00

Δήλωσε συμμετοχή