Η εκδήλωση

Athens Music Convention

Το Athens Music Week – η Μουσική Εβδομάδα της Αθήνας (AMW) έχει σαν κύριο στόχο να ενισχύσει το ρόλο της μουσικής ως εργαλείο τοπικής ανάπτυξης, και να συνδράμει σε καινοτόμες συνεργασίες μεταξύ ενδιαφερόμενων των Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών, της Ψυχαγωγίας και της Μουσικής Βιομηχανίας προκειμένου να καλλιεργηθεί η περιέργεια, η δημιουργικότητα, η επιχειρηματικότητα και η κοινωνική συνοχή.

 

Μέσα από 4 αλληλένδετες ενότητες – Music & the City, Music Convention, Athens Music Walk, Music Innovation Hub – το πλαίσιο έχει σχεδιαστεί να προσφέρει ερεθίσματα και κίνητρα στο ευρύ κοινό, να διευρύνει τους μουσικούς ορίζοντες των μουσικόφιλων και να ενισχύσει τη δημιουργικότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη καλλιτεχνών, μουσικών και επαγγελματιών του μουσικού κλάδου.

 

Ως showcase φεστιβάλ και τόπος συζητήσεων για την ανάδειξη της μουσικής, το Athens Music Convention επικεντρώνεται στη γεφύρωση των σχέσεων μεταξύ τοπικών, εθνικών και διεθνών καλλιτεχνών & επαγγελματιών της μουσικής.

 

Το διήμερο διεξάγεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και περιλαμβάνει ημερίδες, εργαστήρια, συναντήσεις δικτύωσης και δραστηριότητες επαγγελματικής και εκπαιδευτικής κατάρτισης για καταξιωμένους και αναδυόμενους καλλιτέχνες και μουσικούς επαγγελματίες.

 

Το πλαίσιο των εκδηλώσεων σχεδιάζεται προκειμένου να υποστηριχθεί η δημιουργικότητα, η επιχειρηματικότητα και η αειφόρος ανάπτυξη της Μουσικής Βιομηχανίας.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Athens Music Convention  εδώ!

Το πρόγραμμα

  • 19 Ιουνίου 2019
    10:30 - 19:30
  • 20 Ιουνίου 2019
    10:30 - 19:30

Δήλωσε συμμετοχή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για αυτή την εκδήλωση ολοκληρώθηκαν.