Η εκδήλωση

Η πρωτοβουλία της Ashoka πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με συμμετέχοντες από όλη τη Μεσόγειο.

Η Ashoka, το μεγαλύτερο δίκτυο κοινωνικών επιχειρηματιών παγκοσμίως, ξεκινάει το πρόγραμμα “Ashoka Visionary Program in the Mediterranean” που απευθύνεται σε στελέχη κοινωνικών επιχειρήσεων, ιδρυμάτων και οργανισμών από όλη τη Μεσόγειο. Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να δώσει τα εφόδια στους συμμετέχοντες να ενδυναμώσουν τον οργανισμό τους, δημιουργώντας λύσεις σε σημαντικά κοινωνικά ζητήματα.
Με αφορμή την έναρξη του “Ashoka Visionary Program in the Mediterranean”, η Ashoka θα διοργανώσει διαδραστική εκδήλωση κοινωνικής καινοτομίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 6 μ.μ. στο χώρο του INNOVATHENS powered by Samsung, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Κοινωνικοί καινοτόμοι του δικτύου Ashoka και συμμετέχοντες του προγράμματος, θα παρουσιάσουν το έργο τους και θα συνομιλήσουν με το ελληνικό κοινό, δημιουργώντας ευκαιρίες για συνεργασία και βελτίωση της κοινωνίας.
Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Arnoud Raskin, Ashoka Fellow, κοινωνικός επιχειρηματίας, διεθνής ομιλητής και συγγραφέας του βιβλίου “StreetwiZe», ο οποίος θα μιλήσει για το «Τι μπορεί να διδάξει ένα παιδί που ζει στο δρόμο σε έναν CEO;». Ο Arnoud Raskin μέσα από την κοινωνική του επιχείρηση “StreetwiZe” αξιοποιεί τις δεξιότητες των παιδιών που ζουν στο δρόμο για να εκπαιδεύσει στελέχη επιχειρήσεων. Παράλληλα, μέσω της πρωτοβουλίας Mobile School έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες παιδιά που ζουν στο δρόμο, ενδυναμώνοντάς τα να ενσωματωθούν στις κοινωνίες τους και να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Η “StreetwiΖe” βρίσκεται αυτή την στιγμή σε 26 χώρες, σε 4 ηπείρους.

Είσοδος ελεύθερη – Απαραίτητη η κράτηση θέσης
Γλώσσα Διεξαγωγής: Αγγλική

Το πρόγραμμα

  • 27 Μαρτίου 2019
    18:00 - 21:00

Δήλωσε συμμετοχή

Δήλωσε Συμμετοχή