Η εκδήλωση

Δείτε εδώ την εκδήλωση σε Live Streaming

Ο Οργανισμός Γυναικών Επιχειρηματιών Αθήνας (BPW Athens) με την υποστήριξη του INNOVATHENS powered by Samsung, πραγματοποιεί εκδήλωση την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019, ώρα 5:30 μμ, με θέμα:

«Be the catalyst for change”

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης είναι η κα. Εύα Καϊλή, Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, πρόεδρος της Επιτροπής για το Μέλλον της Επιστήμης και Τεχνολογίας και του τμήματος επιστήμης και μέσων μαζικής ενημέρωσης στο Ευρωκοινοβούλιο. Μέλος της Επιτροπής Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας, είναι εισηγήτρια για Blockchain, DLTs και AI για το S&D. Είναι ιδρυτής του Future Forum (Φορουμ για το Μέλλον).

Επίσης, καταξιωμένα στελέχη του χώρου της τεχνολογίας και των start up, θα αναπτύξουν θέματα που αφορούν την πρόκληση των νέων τεχνολογιών. Αξιοποίησή τους από τις γυναίκες, κλειδί για επαγγελματική ανέλιξη, αύξηση αμοιβών και μελλοντικές προοπτικές.

Ομιλητές μας θα είναι:

Η Αγάθη Γαλάνη, στέλεχος του τομέα πληροφορικής με περισσότερο από 27 χρόνια εμπειρίας σε διευθυντικές θέσεις πωλήσεων σε Ελληνικές και διεθνείς εταιρείες, εξειδικευμένες σε λύσεις υποδομής, διαχείρισης δεδομένων, εικονικοποίησης, cloud και εφαρμογές SaaS. Σήμερα είναι στέλεχος ενόςUK&Spanishstartup που εστιάζει σε λύσεις λογισμικού που βασίζονται σε αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης (AI).
O Μιχάλης Στάγκος, ιδρυτής και συν-ιδρυτής καινοτόμων και μη εταιριών.Είναι συνιδρυτής των Industry Disruptors – Game Changers, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που έχει συσταθεί με όραμα τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου οικοσυστήματος και στόχο την ανάδειξη νέων επιχειρηματιών με καινοτόμες ιδέες μέσα από ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο. Είναι διευθυντής του Founder Institute στην Αθήνα, του μεγαλύτερου προγράμματος κατάρτισης επιχειρηματιών και νεοφυών επιχειρήσεων παγκοσμίως, το οποίο βοηθά επίδοξους επιχειρηματίες να ιδρύσουν βιώσιμες επιχειρήσεις.
O Σταύρος Φωτιάδης, Τechnical Customer Advisor – Cloud & Enterprise Architecture Lead, Oracle. Υποστηρίζει την επιχειρηματική δραστηριότητα της Oracle στην Ελλάδα και στις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, επιδιώκοντας την ικανοποίηση του πελάτη με την εμμονή στην κατανόηση των αναγκών, την αριστεία στην παράδοση και την υποστήριξη χαρτοφυλακίου.

Είσοδος ελεύθερη, με προεγγραφή στο email: info@bpw-athens.gr 

Το πρόγραμμα

  • 29 Μαρτίου 2019
    17:30 - 21:00

Δήλωσε συμμετοχή