Η εκδήλωση

Δείτε την εκδήλωση εδώ σε Live Streaming 

Θέλεις να γνωρίσεις μερικές από τις πιο καινοτόμες ιδέες των  Creative και Cultural Industries;
Θα τις συναντήσεις για ακόμη μια χρονιά στο INNOVATHENS!

13 ομάδες, που συμμετέχουν στον 7o κύκλο του Επιχειρηματικού Επιταχυντή του INNOVATHENS powered by Samsung, Creative Industries Vol. 3, παρουσιάζουν και μοιράζονται τις ιδέες τους. Η εκδήλωση Creative Industries Vol. 3: The pitching ολοκληρώνει τον κύκλο που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο και που είναι αφιερωμένος στις Δημιουργικές και Πολιτιστικές Βιομηχανίες.

Μετά από ένα εντατικό τρίμηνο γεμάτο σεμινάρια, workshops, συναντήσεις, επαγγελματικό mentoring/coaching από έμπειρους συμβούλους του χώρου και της αγοράς, οι 13 ομάδες καλούνται μέσα σε 5 λεπτά να συστήσουν τις ιδέες τους στο κοινό, σε πολιτιστικούς φορείς, επιχειρηματίες και επενδυτές, να παρουσιάσουν το business plan και τις προοπτικές της εταιρείας τους, καθώς και τα στοιχεία εκείνα που θα τους κάνουν να ξεχωρίσουν, να αναζητήσουν χρηματοδότηση και να κάνουν την ιδέα τους πράξη, διεκδικώντας μία θέση στο οικοσύστημα καινοτομίας της πόλης, στην ελληνική και –γιατί όχι- στη διεθνή αγορά.

Οι ιδέες που ωρίμασαν και εξελίχθηκαν μέσα από τον Επιχειρηματικό Επιταχυντή του INNOVATHENS αφορούν υπηρεσίες, ψηφιακές πλατφόρμες και εφαρμογές για την ψυχαγωγία, την εκπαίδευση, τον κινηματογράφο και τις παραστατικές τέχνες, το κουκλοθέατρο, το game development, την παροχή βιωματικών εμπειριών σε τουρίστες, την επαυξημένη πραγματικότητα, τον οικολογικό σχεδιασμό αξεσουάρ και προϊόντων και την ενδυνάμωση ευάλωτων ομάδων.

Οι 13 ομάδες που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία του 5λεπτου pitching απευθυνόμενες σε ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες και επενδυτές είναι οι: The Greek Story, Hypermedia, PublishMe, WiseMe, DEBBIE TZIMA DESIGN, TicketSeller.gr, Θεατρικότητα & Επικοινωνία, Imagine and See, Humane Social Enterprise, Καλλιτεχνική Διάδραση, ΟΥΠΣ! Το κουκλοθέατρο, Action Plus και Storyline Team.

Σας περιμένουμε!

Το πρόγραμμα

  • 18 Μαρτίου 2019
    18:00 - 20:00

Δήλωσε συμμετοχή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για αυτή την εκδήλωση ολοκληρώθηκαν.