Η εκδήλωση

Δείτε εδώ σε Live Streaming την εκδήλωση

 

Στις 25 και 26 Νοεμβρίου διοργανώνεται , ο διήμερος διαγωνισμός καινοτομίας Crowdhackathon #Ιnsurance με θέμα την ανάπτυξη εφαρμογών (Minimum Viable Products – MVP) και την επιχειρησιακή καινοτομία στον τομέα της ασφάλισης. Το Crowdhackathon #Insurance2 διοργανώνεται από την Crowdpolicy  και την Ethosmedia  στο πλαίσιο της δράσης ανοικτής καινοτομίας Crowdhackathon και σε συνεργασία με το INNOVATHENS powered by Samsung.

Καλούμε νέους επιχειρηματίες, προγραμματιστές, αναλυτές, designers, στελέχη επικοινωνίας, marketing, εξυπηρέτησης πελατών, business consultants, επαγγελματίες, στελέχη από τον ασφαλιστικό & χρηματοπιστωτικό τομέα, φοιτητές, μαθητές και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στο Crowdhackathon #Insurance2 και να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη εφαρμογών που προωθούν την καινοτόμο νεανική και κοινωνική επιχειρηματικότητα και την οικονομία μέσα από τον κρίσιμο και σημαντικό κλάδο των ασφαλειών.

Οι διαγωνιζόμενοι θα σχηματιστούν σε ομάδες προκειμένου να μπορούν στο χρονικό πλαίσιο των τριάντα έξι (36) περίπου ωρών που δίνεται να αναπτύξουν την εφαρμογή τους σε βαθμό Minimum Viable Product MVP ή/και επιχειρησιακές λύσεις για τον τομέα της ασφάλισης και τις σχετικές υπηρεσίες.
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ, υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων ανά ρόλο και ισχύει το μοντέλο first come first served.

Βραβεία
Η διοργάνωση προσφέρει στις τρεις (3) πρώτες ομάδες χρηματικά βραβεία ως εξής:
1ο βραβείο: 2.000 ευρώ
2ο βραβείο: 1.500 ευρώ
3ο βραβείο: 1.000 ευρώ

Περισσότερα βραβεία θα ανακοινώνονται στο δικτυακό τόπο.

Τόπος και χρόνος
Innovathens powered by Samsung – Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων (χάρτης)
Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017.

 

Συμμετοχή
Η συμμετοχή είναι ανοικτή και δωρεάν για όλους και υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις ανά ρόλο για τις οποίες ισχύει το μοντέλο first come first served. Για την είσοδο στο χώρο απαιτείται προηγουμένως εγγραφή μέσω της πλατφόρμας της διοργάνωσης.

Στο Crowdhackathon υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής με τους ακόλουθους ρόλους:

Διαγωνιζόμενοι, για υλοποίηση των εφαρμογών. Αποτελούν τους διαγωνιζόμενους και μπορεί να είναι προγραμματιστές, αναλυτές, designers, σύμβουλοι κοκ. Διαγωνίζονται σε ομάδες από 2 – 5 άτομα (επιθυμητό).
Μέντορες για καθοδήγηση και υποστήριξη των διαγωνιζομένων.
Εθελοντές για υποστήριξη στην διοργάνωση.
Επισκέπτες. Μπορεί να είναι στελέχη από εταιρείες, φορείς του δημοσίου τομέα και από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και δεν διαγωνίζονται, αλλά παρακολουθούν την εξέλιξη των υλοποιήσεων, τις παρουσιάσεις και τις παράλληλες εκδηλώσεις.
Πάροχοι δεδομένων (data owners). Φορείς που θα διαθέσουν δεδομένα για αξιοποίηση και μπορούν να προέρχονται από το δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα.
Δημοσιογράφοι

 

Χρονοδιάγραμμα και τεχνικές προδιαγραφές

Εγγραφές: Έχουν ήδη ξεκινήσει!!
Ολοκλήρωση εγγραφών: Μέχρι την κάλυψη των θέσεων, με το μοντέλο first come – first served
Τεχνικές προδιαγραφές (Πρώτη έκδοση) θα βρείτε στο site του crowdhackathon

 

Επικοινωνία
Για οτιδήποτε αφορά το crowdhackathon #insurance2 μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στο http://crowdhackathon.com/insurance2/ ή στο crowdhackathon+insurance@crowdpolicy.com.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/792182340945135/?ref=br_tf

Το πρόγραμμα

  • 25 Νοεμβρίου 2017
    09:00 - 21:00
  • 26 Νοεμβρίου 2017
    09:00 - 21:00

Δήλωσε συμμετοχή

Δήλωσε Συμμετοχή