Η εκδήλωση

Στις 28 & 29 Μαρτίου 2015, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 21.00 το βράδυ, θα βρισκόμαστε στο φιλόξενο χώρο του INNOVATHENS στην Τεχνόπολη, όπου διοργανώνεται το Data Journalism Hackathon. Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι το Cafebabel Greece, η Oikomedia, το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, η SciFY και το INNOVATHENS.

Πρωτότυπες και χρήσιμες εφαρμογές στην υπηρεσία δημοσιογράφων και πολιτών θα παρουσιαστούν καττη διάρκεια του διημέρου, στο INNOVATHENS, στο διαγωνισμό ερευνητικής δημοσιογραφίας Data Journalism Hackathon.

Η καλύτερη εφαρμογή που θα αναπτυχθεί στο πλαίσιο του Hackathon (σύμφωνα με την κριτική επιτροπή της διοργάνωσης) θα συνεχίσει την περαιτέρω ανάπτυξή της με τη βοήθεια του ερευνητικού κέντρου ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και της SciFY.

Σκοπός είναι να δημιουργηθούν εφαρμογές χρήσιμες για τους δημοσιογράφους, τους πολίτες αλλά και γενικά για το δημόσιο συμφέρον.

Θέλετε να μας προτείνετε θέματα ή να λάβετε μέρος στο Hackathon;

Γράψτε μας στη διεύθυνση elina.makri@oikomedia.com, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή επισκεφθείτε μας τις ημέρες του Hackathon στο INNOVATHENS για καφέ και συζήτηση!

Έπαθλο: Η καλύτερη εφαρμογή που θα αναπτυχθεί στα πλαίσια του Hackathon (σύμφωνα με την κριτική επιτροπή της διοργάνωσης) θα συνεχίσει την περαιτέρω ανάπτυξή της με τη βοήθεια του ερευνητικού κέντρου ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και της SciFY.

Είσοδος ελεύθερη – Δήλωση συμμετοχής εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες: Ελίνα Μακρή, elina.makri@oikomedia.com

Δέσποινα Χαλβατζή, dchalvatzi@scify.org, Τ: 211 400 4192, M: 6983 047 848

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση εδώ.

Διοργανωτές

Cafebabel Greece

SciFY

Oikomedia

Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

INNOVATHENS

Το πρόγραμμα

  • 28 Μαρτίου 2015 - 29 Μαρτίου 2015
    10:00 - 21:00

Δήλωσε συμμετοχή

Δήλωσε Συμμετοχή