Η εκδήλωση

1η έκθεση μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην Ελλάδα, από το eduguide.gr.

 

Η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα έκθεση μεταπτυχιακών προγραμμάτων από Ελλάδα και Κύπρο, έρχεται στην Τεχνόπολη.

 

Το eduguide.gr διοργανώνει το Master & MBA info day, το Σάββατο 13 Μαΐου, 11.00 π.μ.-19.00 μ.μ. στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Περισσότερα από 100 μεταπτυχιακά προγράμματα από 15 Πανεπιστήμια της Ελλάδας και της Κύπρου ενημερώνουν το κοινό για τα προγράμματα σπουδών τους, τις ευκαιρίες υποτροφιών, καθώς και για τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων τους. Ενδεικτικά συμμετέχουν μεταπτυχιακά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ, ανάμεσα σε άλλα ιδρύματα (δείτε όλη τη λίστα των συμμετεχόντων εδώ)

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε από την ανάγκη των μεταπτυχιακών προγραμμάτων να μιλήσουν απευθείας με τους νέους σε μία στοχευμένη, προσιτή, και λιτή εκδήλωση που λαμβάνει υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα. Πράγματι, πολλά από τα μεταπτυχιακά που συμμετέχουν προσφέρουν μερικές ή και ολικές υποτροφίες αριστείας, ενώ και το eduguide.gr προσφέρει υποτροφία αξίας 1,000 Ευρώ, και σε συνεργασία με τα προγράμματα κατάρτισης e-learning του Πανεπιστημίου Πειραιώς, 5 δωρεάν e-learning Προγράμματα στους επισκέπτες της εκδήλωσης.

 

Αντιπρόσωποι των μεταπτυχιακών προγραμμάτων θα ενημερώνουν το κοινό 11.00 π.μ.-19.00 μ.μ. στο χώρο του Μηχανουργείου, ενώ ταυτόχρονα στο INNOVATHENS θα διεξάγονται παρουσιάσεις των μεταπτυχιακών προγραμμάτων από διακεκριμένους καθηγητές από τις 12.00 μ.μ. έως και τις 19.30 μ.μ. (δείτε το πρόγραμμα εδώ).

 

Το eduguide.gr, που έχει αναλάβει τη διοργάνωση της εκδήλωσης, είναι σήμερα ο μεγαλύτερος σε επισκεψιμότητα ιστότοπος για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα, με 200,000 επισκέπτες το μήνα και περισσότερους από 15,000 εγγεγραμμένους χρήστες στο newsletter.

Το πρόγραμμα

  • 13 Μαΐου 2017
    12:00 - 19:00

Δήλωσε συμμετοχή

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν.