Η εκδήλωση

Δείτε εδώ την εκδήλωση σε Live Streaming

Σίγουρα έχεις ακούσει για τη συναισθηματική νοημοσύνη… Γνωρίζεις όμως τι είναι στ’ αλήθεια; Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε παγιωμένες πεποιθήσεις, στάσεις και συμπεριφορές που έχουμε; Γίνεται να βελτιώσουμε την επαγγελματική μας απόδοση μέσω της εν-συναίσθησης; 

Το δεύτερο event της ενότητας #INNOVATHENStalks είναι γεγονός! Την Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 18.00, το INNOVATHENS powered by Samsung και η BetterFuture διοργανώνουν ένα opentalk με θέμα τη συναισθηματική νοημοσύνη και τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις σχέσεις στο επαγγελματικό μας περιβάλλον.

Η συναισθηματική νοημοσύνη είναι η ικανότητα να αναγνωρίζουμε, να ελέγχουμε να εκφράζουμε και να χειριζόμαστε αποτελεσματικά τα δικά μας συναισθήματα αλλά και των άλλων. Σε ένα πλαίσιο, τόσο επιμορφωτικό όσο και διαδραστικό, η έμπειρη ομάδα της BetterFutureμας δίνει τη δυνατότητα να θέσουμε ερωτήματα και να λάβουμε άμεσα feedback. Ο στόχος; Μα φυσικά, να κατανοήσουμε τη σημασία της συναισθηματικής νοημοσύνης (ΣΝ) στην προσπάθεια επίτευξης προσωπικών και επαγγελματικών στόχων, να «εντάξουμε» τη  συναισθηματική νοημοσύνη στην καθημερινότητα μας και να συνεργαζόμαστε πιο αποτελεσματικά και ομαδικά.

Ελέγχεται τελικά ο θυμός; Πώς η συναισθηματική νοημοσύνη συμβάλλει στην επίλυση των «συγκρούσεων» και διαφορών στο εργασιακό περιβάλλον; Σε περιμένουμε στο INNOVATHENS για να συζητήσουμε θέματα που μας απασχολούν και επηρεάζουν άμεσα τις επαγγελματικές μας σχέσεις και επιλογές.

Μην το χάσεις!

Το πρόγραμμα

  • 10 Απριλίου 2019
    18:00 - 20:00

Δήλωσε συμμετοχή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για αυτή την εκδήλωση ολοκληρώθηκαν.