Η εκδήλωση

Θέλεις να μάθεις τα πάντα για το ελαιόλαδο, το κράσι και το γάλα; Να ενημερωθείς για success stories νέων επιχειρηματιών και νέα, καινοτόμα ελληνικά προϊόντα;

Tην Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 17.00, το INNOVATHENS διοργανώνει το “Greek products revisited, την τρίτη στη σειρά εκδήλωση ενημέρωσης και networking για θέματα αγροδιατροφής και γαστρονομίας, στο πλαίσιο του 4ου Κύκλου του Επιχειρηματικού Επιταχυντή “Food for Business”.

 

Ελιά/ελαιόλαδο

  • «Branding για ελιά και ελαιόλαδο-αυτοί που τόλμησαν»: ΓιώργοςΓιώνας, Creative Director της Yonas Design
  • «Συσκευασία ελαιολάδου για εξαγωγές. Υπεραξία ή υπεροψία;»: Αντώνης Παπαϊωάννου, Σύμβουλος Επικοινωνίας

 

Γάλα/Γαλακτοκομικά προϊόντα

  • «Προκλήσεις στη βιομηχανία του Γάλακτος & των Γαλακτοκομικών Προϊόντων»: Δρ. Χρίστος Αποστολόπουλος, Διευθυντής Ολικής Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων της FrieslandCampina Hellas & Πρόεδρος του ΣΕΒΓΑΠ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων)
  • «ΒΙΟΦΑΡΜΑ – Ποιοτική Επιχειρηματικότητα και Εξωστρέφεια»: Άγης Κρανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος  ΒΙΟΦΑΡΜΑ Α.Ε.

 

Κρασί

Γιωργος Μακρής, Οινο-ερευνητής

  • Η οινική κατάσταση στην Ελλάδα, στατιστικά παραγωγής, οινοποιεία, στατιστικα
  • Case studies νεοεμφανιζόμενων οινοποιείων με σωστά βήματα & success stories
  • Case studies: 2η& 3η γενιά με γνώση αναλαμβάνει το οικογενειακό αμπέλι/οινοποιείο και δημιουργεί μια επιτυχημένη επιχείρηση

 

*Ο 4ος Κύκλος του Επιχειρηματικού Επιταχυντή του INNOVATHENS και οι παράλληλες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη με 3 Εργαστηρίων του Τμήματος Επιστήμης, Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Γαλακτοκομίας, Οινολογίας, και Μικροβιολογίας Τροφίμων) και της εταιρείας Planet S.A.-Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Επιχειρηματικότητας.

 

#FoodforBusiness

Το πρόγραμμα

  • 29 Ιουνίου 2016
    17:00 - 20:00

Δήλωσε συμμετοχή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για αυτή την εκδήλωση ολοκληρώθηκαν.