Η εκδήλωση

Για πρώτη φορά το διεπιστημονικό συνέδριο Games and Learning Alliance conference θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις  27-29 Νοεμβρίου 2019.
Πρόκειται για ένα διεθνές συνέδριο αφιερωμένο στα serious games, τον σχεδιασμό και την εφαρμογή τους. Στόχος του συνεδρίου είναι να συγκεντρώσει ερευνητές, προγραμματιστές, σχεδιαστές και επιχειρούντες του χώρου, ανοίγοντας το διάλογο για το μέλλον των serious games.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί στις 28 Νοεμβρίου στις 15.00 ,στο INNOVATHENS , έκθεση αφιερωμένη στα serious games από δημιουργούς και ομάδες που είτε προέρχονται από τον ακαδημαϊκό χώρο είτε από το game industry, ενώ στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί πάνελ συζήτησης για τον εμπορικό αντίκτυπο των serious games με προσκεκλημένους  εκπροσώπους της ελληνικής ακαδημαϊκής κοινότητας, επαγγελματίες και εκπροσώπους από το gi-cluster, του EKOME.
Η θεματολογία της φετινής έκθεσης είναι Games of Impact, παιχνίδια (ψηφιακά και μη) με έντονο κοινωνικό, περιβαλλοντικό και ανθρωπιστικό αποτύπωμα.
 
Το συνέδριο διοργανώνεται από το Serious Game Society και το Πανεπιστήμιο της Μάλτας  ενώ η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του INNOVATHENS powered by Samsung της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.
 
Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ: https://conf.seriousgamessociety.org/demo-sessions/
 

Το πρόγραμμα

  • 28 Νοεμβρίου 2019
    15:00 - 20:00

Δήλωσε συμμετοχή