Η εκδήλωση

Premium ή freemium; Mobile ή κονσόλα; Πνευματικά δικαιώματα ή πατέντα; Είσαι επαγγελματίας στο χώρο του gaming; Let the game begin!

*Όλες οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά*

 Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, από τις 17:00 μέχρι τις 21:00, το INNOVATHENS powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει το GiG-ignite! Σε περιμένουμε να διαμορφώσεις με τις δικές σου ερωτήσεις την 4η -last but not least- ενότητα του Get into Games, αφιερωμένη στο gaming και την επιχειρηματικότητα!

Μαζί μας στο INNOVATHENS θα βρεθούν ομιλητές-experts από τους χώρους του gaming, των επιχειρήσεων, του marketing και όχι μόνο: η Μαίριλυ Μητροπούλου από τη Google, η Ρένια Παπαθανασίου από τη ViRA, ο Πρόδρομος Τσιαβός και Ηρακλής Παπαθεοδώρου από το Τμήμα Ψηφιακής Ανάπτυξης της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, ο Γιώργος Γιαννακέας, ο Γιάννης Γιανναράκης & ο Γιώργος Μαρκατάτος από τον ΣΕΚΕΕ, ενώ αποκλειστικά για το GiG-ignite, έρχεται στην  Ελλάδα ο καταξιωμένος Δανός strategic consultant Christian Fonnesbech!

Πώς χρηματοδοτώ ένα video game; Ποιους κινδύνους και ποιες δεσμεύσεις κρύβει το funding; Πώς κατοχυρώνω την ιδέα μου; Ποιο είναι το target group στο οποίο απευθύνεται το παιχνίδι μου; Πώς το κάνω featured στο Play Store; Πώς επιλέγω το πιο κατάλληλο κανάλι για να το προωθήσω;

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις frequently asked questions που σίγουρα σε έχουν απασχολήσει ή σε απασχολούν αν είσαι επαγγελματίας των games, designer ή developer, και θέλεις να προωθήσεις το παιχνίδι σου στην αγορά. Σε περιμένουμε στο INNOVATHENS για να λύσεις όλες σου τις απορίες!

R u rdy? Get your game off the ground!

Ρώτα τον Christian, το Γιάννη, το Γιώργο Γ & τον Γιώργο Μ, τη Μαίριλυ, τη Ρένια, τον Πρόδρομο, τον Ηρακλή εδώ!
Παράλληλα με τις ομιλίες, θα πραγματοποιείται Q&A με τους ομιλητές.
#AsktheGiGs

 

*Όλες οι ενότητες του Get into Games διοργανώνονται με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ) και το GiG-ignite διοργανώνεται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ).

 

Θα μιλήσουν οι:

Christian FonnesbechFiguring out investors, publishers and partners

Όλοι χρειαζόμαστε χρήματα, αλλά ξέρουμε τι πραγματικά αναζητά ένας επενδυτής, ένας εκδότης, ένας συνεργάτης; Ο καταξιωμένος Δανός strategic consultant έρχεται να μας περιγράψει όλα όσα βλέπει να επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά ανάμεσα στους developers και τους investors, αλλά και να μας μιλήσει για τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προσελκύσουμε χρηματοδότηση βελτιώνοντας την επιχείρησή μας και το παιχνίδι μας.

Ρένια Παπαθανασίου, Πρόδρομος Τσιαβός & Ηρακλής Παπαθεοδώρου | IPRGames:  Ιστορίες παραλογισμού, επιχειρηματικότητας και ελπίδας από το Game Industry στην Ελλάδα

Τι θα πει να είσαι εντρεπρενέρ στην Ελλάδα του 2017; Υπάρχει Game Industry στην Ελλάδα ή πρόκειται για μια απλή συνωνυμία; Να πατεντάρουμε ή όχι; Πως στήνεις μια εταιρεία και τι πρέπει να προσέξεις για να μην κολλήσεις τίποτε; Ο δικηγόρος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου; Ποιος είναι ο δεκάλογος της προστασίας της διανοητικής ιδιοκτησίας και πως δε θα χάσεις όλους σου τους φίλους τηρώντας τον; Σε πόσα hackathons και game jams έχεις κάνει τάμα να πας φέτος; Τι κοινό έχει το ΕΣΠΑ και οι Sex pistols; Αυτές και άλλες καθημερινές ιστορίες παραλογισμού, διανοητικής ιδιοκτησίας και ελπίδας θα προσπαθήσουν να συζητήσουν και να αναλύσουν οι Πρόδρομος Τσιαβός, Ηρακλής Παπαθεοδώρου και Ρένια Παπαθανασίου.

Μαίριλυ Μητροπούλου | Workshop: Smarter Growth, Powered by Google’s Machine Learning

Το Game Industry αλλάζει διαρκώς με την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι απαιτήσεις των παικτών αυξάνονται και οι marketers καλούνται καθημερινά να βρουν νέους τρόπους να προσεγγίσουν και να εμπλέξουν high-value χρήστες. Η Μαίριλυ Μητροπούλου μας φέρνει στο INNOVATHENS περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας της Google στη μηχανική μάθηση και μας καλεί να συνδυάσουμε τα data και την τεχνολογία για να αναπτύξουμε την εταιρεία και τα παιχνίδια μας. 

Γιώργος Γιαννακέας | Hitchhiker’s guide to Game Marketing

Γιάννης Κώτσης-Γιανναράκης & Γιώργος ΜαρκατάτοςΜε τον ΣΕΚΕΕ στη διεθνή αγορά MWC 2018

 

Το GiG- ignite συντονίζει ο Γιώργος Κουράκος.

 

*Μετά τις ομιλίες, θα ακολουθήσει παρουσίαση των πρωτοβουλιών του ΣΕΚΕΕ για την ενίσχυση του Game Industry στην Ελλάδα.

*Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα. Stay tuned!

*Όλες οι ενότητες του Get into Games διοργανώνονται με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ).

 

 

A6 moysiki

Το πρόγραμμα

  • 15 Δεκεμβρίου 2017
    17:30 - 21:00

Δήλωσε συμμετοχή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για αυτή την εκδήλωση ολοκληρώθηκαν.