Η εκδήλωση

Την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 17.00, το INNOVATHENS powered by Samsungανοίγει τις διαδικτυακές του πόρτες και καλεί δημιουργικούς επαγγελματίες, επιχειρήσεις και start-ups, οργανισμούς κι επενδυτές αλλά και όσους δραστηριοποιούνται (ή ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν) στους τομείς των Δημιουργικών και Πολιτιστικών Βιομηχανιών σε δύο SMATH Open Days που περιλαμβάνουν ομιλίες, παρουσιάσεις αλλά και πολύ ιδιαίτερα ενδιαφέροντα workshops.

Την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου θα παρουσιαστεί αναλυτικά από τον Αντώνη Οικονόμου, διευθυντή του INNOVATHENS, σαν ένας τέτοιος χώρος η ελληνική creative nest, η δημιουργική «φωλιά» που αναπτύχθηκε στην Τεχνόπολη, μία από τις συνολικά 8 που αναπτύχθηκαν σε 6 χώρες της Μεσογείου, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου SMATH, σε συνεργασία με την KiNNO Consultants Ltd. Μαζί μας διαδικτυακά, θα βρίσκονται επίσης ο αντιπρύτανης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) Γιάννης Σκαλτσάς, με μια ομιλία για το «φυτώριο» που διαμορφώνει και λειτουργεί η Σχολή, όπως επίσης και ο Χρίστος Ρίγγας, υπεύθυνος ερευνητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΠΙΟΠ (Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς) με την εισήγησή του «R-innovation: Mουσεί@ και τοπικές κοινωνίες 2.1».

Ακόμη, ο Γιάννης Γεραγωτέλλης, διευθύνων σύμβουλος της KiNNO Consultants Ltd., θα μας παρουσιάσει τα εργαλεία που αναπτύχθηκαν στον τελευταίο κύκλο του Επιχειρηματικού Επιταχυντή του INNOVATHENS, Creative Industries Vol. 4: The SM-art edition.

Τέλος, θα γνωρίσουμε δύο από τα σχήματα που συμμετείχαν στο πρόγραμμα για να μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία τους και θα μας μιλήσουν για την εξέλιξή τους. Κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Creators of Cosmos S.M.P.C, την πρώτη ελληνική εταιρία που σχεδιάζει και παράγει σενάρια για Παιχνίδια Ρόλων Φυσικής Κλίμακας (LARP), και την ομάδα που δημιούργησε το Script-Up, το social network που δίνει τη δυνατότητα σε σεναριογράφους απ’ όλο τον κόσμο να διαφημίσουν τη δουλειά τους σε κοινό και παραγωγούς.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση στον σύνδεσμο εδώ.

Το πρόγραμμα

  • 1 Δεκεμβρίου 2020
    17:00 - 19:00

Δήλωσε συμμετοχή