Η εκδήλωση

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 17.00, οι ομάδες που συμμετείχαν στον 8ο κύκλο του Επιχειρηματικού Επιταχυντή του INNOVATHENS powered by Samsung Creative Industries Vol. 4: The SM-art edition, παρουσιάζουν τις ιδέες τους σε κοινό και επενδυτές! Το καθιερωμένο και πολυαναμενόμενο Pitching, αυτή τη φορά, θα πραγματοποιηθεί online για να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τον κύκλο που ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο, αφιερωμένο –για ακόμη μία χρονιά- στις Δημιουργικές και Πολιτιστικές Βιομηχανίες και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου SMATH, σε συνεργασία με την KiNNO Consultants Ltd.

Μέσα από τον 8ο κύκλο του Επιχειρηματικού Επιταχυντή, το INNOVATHENS μεταμορφώθηκε σε ένα creative nest, μια «δημιουργική φωλιά», και οι 14 ομάδες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα μοιράστηκαν απόψεις και καλές πρακτικές, συνεργάστηκαν, ανέπτυξαν και εξέλιξαν τα projects τους. Μετά από ένα τρίμηνο εντατικών σεμιναρίων, workshops, συναντήσεων, επαγγελματικού mentoring και coaching, οι 9 απ’ αυτές θα συστήσουν, μέσα σε 5’,την ιδέα τους στο κοινό, σε πολιτιστικούς φορείς, επιχειρηματίες και επενδυτές. Θα παρουσιάσουν το business plan και τις προοπτικές της εταιρείας τους, καθώς και τα στοιχεία εκείνα που θα τους κάνουν να ξεχωρίσουν, να αναζητήσουν χρηματοδότηση και να κάνουν την ιδέα τους πράξη, διεκδικώντας μία θέση στο οικοσύστημα καινοτομίας της πόλης, στην ελληνική και –γιατί όχι- στη διεθνή αγορά.

Οι ιδέες που ωρίμασαν και εξελίχθηκαν μέσα από τον 8ο κύκλο Επιχειρηματικό Επιταχυντή του INNOVATHENS αφορούν υπηρεσίες προβολής και διαφήμισης μέσα από τεχνολογίες 3D, υπηρεσίες ανάδειξης του τουρισμού μέσα από μια… διαφορετικές πολιτιστικές εμπειρίες, προϊόντα designεμπνευσμένα από την εθνογραφική και λαογραφική έρευνα, έναν εναλλακτικό τρόπο εκμάθησης αγγλικών, παιχνίδια ρόλων φυσικής κλίμακας (LARP), ένα social network για σεναριογράφους, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που δημιουργεί λύσεις προσβασιμότητας για άτομα με αυτισμό και όχι μόνο, ενώ οι 9 ομάδες που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία του 5λεπτου pitchingείναι οι: 360° Points of View, ART in HOTEL, Creators of Cosmos S.M.P.C., Mast Design, Part Education, Placeme, Script-up, The Happy Act και Unspoiled Greece.

Στο SM-art Pitching θα μας καλωσορίσει διαδικτυακά ο Αντώνης Οικονόμου, διευθυντής του INNOVATHENS powered by Samsung, ενώ, αμέσως μετά, τη σκυτάλη θα αναλάβει ο βραβευμένος Δημοσθένης Μπρούσαλης (DASC Branding) για να μας μιλήσει –όπως μόνο αυτός ξέρει- για το χτίσιμο εικόνας και ταυτότητας, το γνωστό μας… branding.Στη συνέχεια και λίγο πριν το pitching των ομάδων, ο Κωνσταντίνος Φούσκας (επίκουρος καθηγητής, τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής – Πανεπιστήμιο Μακεδονίας), θα μας παρουσιάσει τα αποτελέσματα των δράσεων του έργου SMATH και συγκεκριμένα του ελληνικού creative nest που αναπτύχθηκε στην Τεχνόπολη.

Το SM-art Pitching θα πραγματοποιηθεί online και μπορείς να το παρακολουθήσεις πατώντας εδώ.

Σε περιμένουμε για να γνωρίσεις online τις πιο καινοτόμες ιδέες των CCIs!

Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

Μπορείς να δεις τις ομάδες εδώ!

 

*Μετά την ολοκλήρωση του event, θα υπάρχει η δυνατότητα επενδυτές, επιχειρηματίες και ενδιαφερόμενοι να πραγματοποιήσουν προσωπικές συναντήσεις με τις ομάδες μέσα από virtual rooms, με στόχο να δημιουργηθούν νέες συνέργειες, να αναπτυχθούν νέες συνεργασίες.

Το πρόγραμμα

  • 26 Ιουνίου 2020
    17:00 - 19:00

Δήλωσε συμμετοχή

Δήλωσε Συμμετοχή