Η εκδήλωση

Με στόχο την παρουσίαση μιας διαφορετικής προσέγγισης στα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τα στελέχη του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα σχετικά με τη διαχείριση αλλαγών και τη Διοίκηση Οργανισμών και Επιχειρήσεων, το INNOVATHENS και η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Παντείου Πανεπιστημίου διοργανώνουν ειδική εκδήλωση για το Lean Management, την Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου στις 17:00 στο χώρο του INNOVATHENS.

Διακεκριμένοι σύμβουλοι θα αναφερθούν σε εφαρμοσμένες και ιδιαίτερα επιτυχημένες διοικητικές πρακτικές από το διεθνή χώρο με παραδείγματα αναδιάρθρωσης νοσοκομείων, βιομηχανιών, καθώς και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στις κατασκευές, τη γεωργία, τη μεταποίηση και το εμπόριο. Ειδικότερα:
Το πρώτο μέρος της εσπερίδας θα είναι αφιερωμένο στη διαφορετικότητα της μεθοδολογίας Lean έναντι των συστημάτων Ολικής Διαχείρισης Ποιότητας και 6-sigma, ενώ παράλληλα θα αναπτυχθούν οι τεχνικές και τα εργαλεία Lean.

Θα τοποθετηθούν οι:
Ulku Kulac, Σύμβουλος Lean Management, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Lean Management της Τουρκίας, Uly Ma, Σύμβουλος Lean Management με ειδίκευση στον τομέα των κατασκευών, Παναγιώτης Ζουγανέλης, Διοικητικό Στέλεχος της Toyota Material Handling Ελλάδας με εμπειρία στο χώρο της ανάπτυξης των πωλήσεων και Marketing, Αναστάσιος Τσάμης, Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου και η Αναστασία Μαρινοπούλου, Ειδική Σύμβουλος διαχείρισης αλλαγών και έργων αναδιοργάνωσης Lean Management.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, θα αναλυθούν πιο διεξοδικά οι πρακτικές lean «τυποποίηση επιχειρησιακών διαδικασιών»  και «Μεθοδολογία συνεχούς βελτίωσης Kaizen»  μέσω δύο παράλληλων εργαστηρίων, που θα διαρκέσουν δύο ώρες το καθένα (19.00-21.00).

Οι συμμετέχοντες  θα λάβουν ειδικό πιστοποιητικό συμμετοχής.

Εργαστήριο 1: Τυποποίηση επιχειρησιακών διαδικασιών (standardisation).
Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλα τα διοικητικά και μη στελέχη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Συντονίστρια εργαστηρίου: Ulku Kulac.

Εργαστήριο 2:
  Μεθοδολογία συνεχούς βελτίωσης “Kaizen”
Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλα τα διοικητικά και μη στελέχη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Συντονίστρια εργαστηρίου: Αναστασία Μαρινοπούλου.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Δηλώστε συμμετοχή για τις ομιλίες (*Οι θέσεις στα εργαστήρια έχουν εξαντληθεί).

 

Το πρόγραμμα

  • 31 Οκτωβρίου 2014
    17:00 - 21:00

Δήλωσε συμμετοχή