Η εκδήλωση

Με ποιο τρόπο μπορώ να κάνω το βιογραφικό και το προφίλ μου στο linkedin τόσο ελκυστικά, ώστε εργοδότες της επιλογής μου να με προσέξουν και να με εντοπίσουν;

Αν κι εσύ θέλεις να εξοικειωθείς με τεχνικές αυτοαξιολόγησης, εντοπισμού και αξιοποίησης των επαγγελματικών και προσωπικών σου χαρακτηριστικών, αλλά και να μάθεις «έξυπνους» τρόπους εύρεσης εργασίας, έλα στο INNOVATHENS για να παρακολουθήσεις το σεμινάριο “Market Yourself”, που διοργανώνουν to INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και η δυναμική εταιρία Στρατηγικών Λύσεων Υπηρεσιών Ανθρωπίνου Δυναμικού, People for Business (PfB).

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται με τεχνικές δομημένης στρατηγικής αναζήτησης στην αγορά εργασίας και προσέγγισης εργοδοτών επιλογής. Μαθαίνουν πώς να διαβάζουν πίσω από τις «γραμμές», να εντοπίζουν  θέσεις που δεν ανακοινώνονται σε ευρεία κλίμακα και να μεγιστοποιούν την πρόσβαση σε ευκαιρίες απασχόλησης. Επιπλέον, μαθαίνουν τεχνικές προετοιμασίας, διεξαγωγής συνεντεύξεων και follow up, να διεκδικούν αποτελεσματικά τις θέσεις που τους ενδιαφέρουν, αλλά και να διαπραγματεύονται τις αποδοχές τους, ακόμα και σε δύσκολες οικονομικές περιόδους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο link: www.samsung.com/gr/innovathens/
Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Η είσοδος για τις εκδηλώσεις του INNOVATHENS  πραγματοποιείται από την οδό Πειραιώς 100.
Σετικά με την εταιρεία διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων, People for Business.

Η People for Business (PfB) είναι δυναμική εταιρία Στρατηγικών Λύσεων Υπηρεσιών Ανθρωπίνου Δυναμικού που διακρίθηκε με το Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου 2012, ενώ το 2014, η CEO της εταιρείας επιλεχθηκε από το State Department για να συμμετέχει στο International Visitors Leadership Program. Παρέχει εξειδικευμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στις ανώτατες, ανώτερες και μεσαίες βαθμίδες μιας επιχείρησης, που επικεντρώνονται στους τομείς της Ταλεντοκεντρικής Επιλογής Στελεχών, της Συμβουλευτικής Μετάβασης Καριέρας και της Αξιολόγησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Τα στελέχη της με πολυετή πείρα και γνώση της αγοράς, παρακολουθούν τις διεθνείς τάσεις στο χώρο του Human Resources και υιοθετούν εκείνες τις πρακτικές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, σεβόμενοι τις ιδιαιτερότητες της.

Η PfB eίναι η μοναδική ελληνική, που έχει επιλεγεί από την Ένωση Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), στα πλαίσια του Career Support Program, που προσφέρει στα μέλη της. Επίσηςυποστηρίζει τους φοιτητές του International MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε ζητήματα career management καθώς και τους νικητές του βραβείου Hellenic Initiative 2013 σε θέματα HR.

Το πρόγραμμα

  • 27 Μαρτίου 2015
    16:00 - 18:00

Δήλωσε συμμετοχή

Δήλωσε Συμμετοχή