Η εκδήλωση

H Τοπική κοινότητα χρηστών OpenStack σε συνεργασία με την Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ), διοργανώνει την Τετάρτη 9 Ιουλίου και ώρα 19.00, στοINNOVATHENS, τον κόμβο επιχειρηματικότητας και καινοτομίας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, εκδήλωση με τίτλο:

Παρουσίαση της πλατφόρμας OpenStack

Το OpenStack είναι πλατφόρμα ανοικτού κώδικα για τη διαχείριση υπολογιστικών συστημάτων νέφους (cloud computing). Είναι μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες infrastructure as a service (IaaS) υποστηριζόμενη από περισσότερες από 200 εταιρίες του χώρου.

Η συγκέντρωση αποτελεί μέρος των αντίστοιχων εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται με αφορμή την τέταρτη επέτειο από την δημιουργία του έργου. Μέσα στον Ιούλιο διεξάγονται παγκοσμίως και ξεπερνούν τα 50 σε αριθμό με την υποστήριξη του OpenStack Foundation.

Η υποστήριξη που παρέχεται από το OpenStack Foundation απολαμβάνει μεγάλης εκτίμησης από την ελληνική τοπική κοινότητα και για την συγκεκριμένη εκδήλωση περιλαμβάνει χορηγία αναμνηστικών δώρων και ποτών. 

Το πρόγραμμα

  • 9 Ιουλίου 2014 - 10 Ιουλίου 2014
    22:00 - 01:00

Δήλωσε συμμετοχή