Η εκδήλωση

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει σε συνεργασία με το 365evolutionlab, σεμινάριο με θέμα »Πάτα Pause!!!»

Περιγραφή προγράμματος
Πόσες φορές νιώσατε απόντες από την ίδια σας τη ζωή; Πόσες φορές έχετε νιώσει ότι έχετε χάσει στιγμές χαράς, ευτυχίας και επιτυχίας γιατί άπλα το μυαλό σας ταξίδευε; Πόσες φορές βρεθήκατε να κυνηγάτε το μέλλον ή κοιτάτε πίσω στο παρελθόν αγνοώντας το παρόν; Mindfulness ή αλλιώς ενσυνειδητότητα είναι μια δεξιότητα την οποία μπορούμε όλοι μας να καλλιεργήσουμε με στόχο να είμαστε παρόντες και βιώνουμε την κάθε στιγμή που ζούμε.

Στο σεμινάριο θα μελετήσουμε το φαινόμενο της ενσυνειδητότητας, τους τρόπους εφαρμογής της. Καθώς και τα σωματικά και
ψυχολογικά οφέλη που μας προσφέρει.

Σκοπός
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η γνωριμία με την έννοιας της ενσυνειδητότητας (mindfulness), καθώς και η απόκτηση βασικών τεχνικών εξάσκησης της ενσυνειδητότητας στην καθημερινή μας ζωή σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Σε ποιους απευθύνεται
Σε όλους όσοι επιθυμούν να μάθουν για την ενσυνειδητότητα (mindfulness) και να ανακαλύψουν βασικές τεχνικές που θα τους βοηθήσουν να είναι παρόν σε κάθε στιγμή της προσωπικής αλλά και της επαγγελματικής τους ζωής.

Θεματολογία Εισήγησης
Μοντέλο Επικοινωνίας Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού
Μηχανισμοί του Εγώ
Ενσυνειδητότητα
-Τι χρειάζεται για να την ασκήσουμε
-Ασκήσεις ενσυνειδητότητας

Εργασιακό Άγχος και ενσυνειδητότητα

-Αιτίες Συμπτώματα
-Οφέλη Ενσυνειδητότητας
-Τεχνικές προσοχής για τη διαχείριση του άγχους

Εισηγήτρια
Κάσδαγλη Ειρήνη Professional Certified NLP Life Coach, Founder – Owner of 365 Evolution Lab
Τα τελευταία 13 έτη εργαζόμουν σε μεγάλη Ασφαλιστική Εταιρεία, αρχικά στη Διεύθυνση Προσωπικού, στο Τομέα Εκπαίδευσης και τα
τελευταία 5 έτη στην Υποδιεύθυνση Εκπαίδευσης Πωλήσεων. Πιστεύω στη δύναμη της γνώσης και της καθημερινής εξέλιξης. Το 2019 τόλμησα
να ονειρευτώ και να βάλω νέους στόχους. Απέκτησα νέες γνώσεις και δεξιότητες και έκανα τους στόχους μου πραγματικότητα.
Δημιούργησα τη 365 Εvolution Lab με όραμα την καθημερινή μας εξέλιξη. Το μυαλό μας, το σώμα μας είναι ένα εργαστήριο (lab) που κάθε μέρα (365) μπορεί να εξελιχθεί (evolution). Ο καθένας μας μπορεί να πιστέψει στον εαυτό του, να αναπτύξει νέες δεξιότητες, νέες καλές
συνήθειες, να απαλλαχθεί από φόβους και φοβίες και όποιες περιοριστικές πεποιθήσεις τον εμποδίζουν να γίνει αυτό που πραγματικά θέλει να είναι. Κάθε μέρα είναι μία νέα ευκαιρία να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Τρόποι παρακολούθησης

Live Streaming από την σελίδα του Innovathens ΕΔΩ.

Σχετικά με το πρόγραμμα

-Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Το πρόγραμμα

  • 21 Ιανουαρίου 2021
    17:00 - 18:30

Δήλωσε συμμετοχή