Η εκδήλωση

Στο 5o Prod.Active Meetup που θα γίνει την Τετάρτη 6 Μαΐου στις 19:00 υποδεχόμαστε το Νικήτα Πέπη, «Lean Expert» της Interamerican. Ο Νικήτας θα μας ξεναγήσει στον κόσμο του Lean ενώ παράλληλα θα μας μεταδώσει real life παραδείγματα από τη χρήση του Lean.

Πριν την παρουσίαση θα προηγηθεί ένα open discussion σχετικά με ζητήσματα του Product Management ενώ μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει ένα Q&A session από το κοινό με ερωτήσεις.

Τα Prod.Active Meetups είναι συναντήσεις για  ανθρώπους που ασχολούνται με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διαχείριση προϊόντων. Στόχος των meetups είναι να συγκεντρώσουν την κοινότητα του product management και development από τους product professionals μέχρι τα στελέχη των επιχειρήσεων, τους επιχειρηματίες και τα startups.

Τα Prod.Active meetups είναι μια εξαιρετική ευκαιρία, για όσους παρευρεθούν, να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από ειδικούς, να μοιραστούν εμπειρίες, να συμμετέχουν σε εργαστήρια, να αλληλεπιδρούν και να δικτυωθούν με την κοινότητα του product management και development.

Η θεματολογία των meetups αναφέρεται σε όλα τα θέματα του κύκλου ζωής ενός προϊόντος (product lifecycle), από την εύρεση της ανάγκης μέχρι τη δημιουργία και το λανσάρισμα ενός προϊόντος στην αγορά.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του InnovAthens.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής εδώ.

Το πρόγραμμα

  • 6 Μαΐου 2015
    19:00 - 21:00

Δήλωσε συμμετοχή